spending $2 every 3 min, in 4 days you will spend?

Question

Asked 8/27/2011 10:14:00 AM

Updated 3/7/2014 12:08:42 PM

1 Answer/Comment

This conversation has been flagged as incorrect.

Flagged by Janet17 [3/7/2014 12:05:27 PM]

Rating

3

Spending $2 every 3 min, in 4 days you will spend $3,840.

Number of minutes in 1 day = 24 x 60 = 1,440

Number of minutes in 4 days = 1,440 x 4 = 5,760

Number of blocks of 3 min. in 4 days = 5,760 / 3 = 1,920

$2 spent every 3 min. over 4 days = 1,920 x 2 = 3,840

Number of minutes in 1 day = 24 x 60 = 1,440

Number of minutes in 4 days = 1,440 x 4 = 5,760

Number of blocks of 3 min. in 4 days = 5,760 / 3 = 1,920

$2 spent every 3 min. over 4 days = 1,920 x 2 = 3,840

Added 3/7/2014 12:08:42 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

which of the 3 was born earlier? Kim Basinger John Travolta Tony Blair **Weegy:** Of the 3, Tony Blair was born earlier: Tony Blair: 6 May 1953; Kim Basinger: December 8, 1953; John Travolta: February 18, 1954. (More)

Question

Expert Answered

Updated 3/7/2014 12:13:55 PM

0 Answers/Comments

27,214,872

questions answered

There are no comments.