Divide 7/24 by 35/48 and reduce the quotient to the lowest fraction. A. 4/10 B. 2/5 C. 42/48 D. 245/1152

(7/24) / (35/48) = 2/5

|Score 1|beezy_187|Points 461|

Question

Asked 7/19/2019 1:04:51 PM

Updated 167 days ago|11/7/2023 5:22:23 AM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

Rating

There are no new answers.

20. What is the final step in the problem-solving process? A. Check your work. B. Do the work neatly. C. Read the problem. D. Decide which operations must be used. **Weegy:** The final step in the problem-solving process is check your work. (More)

Question

Updated 40 days ago|3/13/2024 8:46:43 AM

0 Answers/Comments

3. Round off 248,682 to the nearest hundred. A. 248,680 B. 249,000 C. 250,000 D. 248,700 **Weegy:** The number 248,682 rounded off to the nearest hundreds is 248,700. (More)

Question

Updated 4/20/2020 5:55:40 AM

0 Answers/Comments

What is step 2 in the problem-solving process? A. Write down the facts and figures. B. Read the problem. C. Find a relationship between what is given and what must be found. D. Do the work. **Weegy:** Step 2 in the problem-solving process is: Write down the facts and figures.
(More)

Question

Expert Answered

Updated 1/6/2023 1:48:38 AM

0 Answers/Comments

If you mow 24 lawns and earn $10.50 for each lawn, your total earnings are A. $25.20. B. $252.00. C. $214.20. D. $2,520.00. **Weegy:** Total earning would be $252.00. 10.50*24 = 252 (More)

Question

Updated 4/30/2021 3:57:33 PM

0 Answers/Comments

Lily Quinn makes $12.50 and hour. She works four hours on Monday, six hours on Tuesday, nine hours on Wednesday, three hours on Thursday, and seven hours on Friday. What is her gross pay? A. $362.50 B. $325.50 C. $420.50 D. $462.50 **Weegy:** 4+ 6 + 9 + 3 + 7 = 29 (More)

Question

Updated 1/19/2022 2:40:17 PM

1 Answer/Comment

Lily Quinn makes $12.50 and hour. She works four hours on Monday, six hours on Tuesday, nine hours on Wednesday, three hours on Thursday, and seven hours on Friday. Her gross pay is $362.50. 4 + 6 + 9 + 3 + 7 = 29 29 hours * $12.50 = $362.50.

Added 1/19/2022 2:40:17 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

39,073,854

questions answered

There are no comments.