Dawn lingua brought three yards of cloth to make curtains the cloth was on sale for $2.25 per yard. How much did dawn pay for the cloth if the sales tax was 5 %

Dawn Lingua bought three yards of cloth to make some curtains. The cloth was on sale for $2.25 per yard. [ Dawn paid for the cloth with sales tax was $7.09. Solution: Cost of 3 yard cloth = $2.25 × 3 = $6.75; Sales tax on the total cost = 5% of 6.75 = (5/100) × 6.75 = 0.05 × 6.75 = $0.3375; 6.75 + 0.3375 = $7.0875.

Question

Asked 1/29/2020 8:14:55 PM

Updated 7/13/2020 8:51:57 PM

1 Answer/Comment

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

Rating

8

Dawn Lingua bought three yards of cloth to make some curtains. The cloth was on sale for $2.25 per yard. [ Dawn paid for the cloth with sales tax was $7.09. Solution: Cost of 3 yard cloth = $2.25 × 3 = $6.75; Sales tax on the total cost = 5% of 6.75 = (5/100) × 6.75 = 0.05 × 6.75 = $0.3375; 6.75 + 0.3375 = $7.0875.

Added 7/13/2020 8:51:57 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

divide 794.1 by 7.61 round off your answer to two decimal places **Weegy:** The quotient of 794.1 divided by 7.61, expressed to two decimal places, is
104.35 **User:** 45600.00/22 (More)

Question

Not Answered

Updated 1/29/2020 7:29:53 PM

1 Answer/Comment

45600.00/22 = 2072.72

Added 1/29/2020 7:29:53 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

what is 12/3 as an improper fraction **Weegy:** 2 and 5/12 as an improper fraction is 29/12.
2 * 12 + 5 = 29/12 **User:** what is the sum of 1/9,2/3,and 5/18 **Weegy:** 1/9 + 2/3 + 5/18 = 2/18 + 12/18 + 5/18 = 19/18 = 1 1/18 **User:** which of the following is an example of a proper fraction (More)

Question

Not Answered

Updated 11/22/2022 12:37:07 PM

2 Answers/Comments

An example of a proper fraction is: 3/4.

Added 10/29/2022 8:39:45 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

The mixed number 1 2/3 as an improper fraction is 5/3.

Added 11/22/2022 12:37:07 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

what is the product of 7/16,4/3,and 1/2

Question

Not Answered

Updated 10/29/2022 8:42:09 PM

1 Answer/Comment

The mixed number 1 2/3 as an improper fraction is 5/3.

Added 10/29/2022 8:42:09 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

3. The gross income of Abelina Bennett is $215 per week. Her deductions are: $15.16, FICA tax; $29.33, income tax; 2% state tax; 1% city tax; and 3% retirement fund. What is her net income? A. $202.10 B. $57.39 C. $170.51 D. $157.61

Question

Not Answered

Updated 1/29/2020 8:02:21 PM

1 Answer/Comment

The gross income of Abelina Bennett is $215 per week. Her deductions are: $15.16, FICA tax; $29.33, income tax; 2% state tax; 1% city tax; and 3% retirement fund. Her net income is $157.61.

Solution:

x = 215 - (4.3 + 2.15 + 6.45 + 15.16 + 29.33)

x = 215 - 57.39

x = 157.61.

Solution:

x = 215 - (4.3 + 2.15 + 6.45 + 15.16 + 29.33)

x = 215 - 57.39

x = 157.61.

Added 1/29/2020 8:02:21 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Alice Correa bought three yards of cloth to make a dress. The cloth was on sale for $1.93 per yard. How much did Alice pay for the cloth if the sales tax was 5%? A. $5.82 B. $2.02 C. $5.79 D. $6.08 **Weegy:** Alice Correa bought three yards of cloth to make a dress. The cloth was on sale for $1.93 per yard. Alice paid $6.08 for the cloth if the sales tax was 5%. 3 * $1.93 = $5.79 ; $5.79 * 5/100 = $5.79 * 0.05 = $0.29 ; $5.79 + $0.29 = $6.08 **User:** 6. A personality test may be given to assess what?
A. Individual behavior patterns
B. Your ability to solve problems
C. The capacity to acquire certain skills
D. Test actual skills, such as using word processing software
**Weegy:** A personality test may be given to assess: Individual behavior patterns.
**User:** 7. Phil Smith is a car salesman. Last week his total sales amounted to $27,650.00, and he received $1,382.50 in commission. What is his rate of commission?
A. 5%
B. 17%
C. 23%
D. 4.8%
(More)

Question

Not Answered

Updated 1/29/2020 7:54:30 PM

1 Answer/Comment

Phil Smith a car salesman. Last week his total sales amounted to $27,650.00 and he received $1,382.50 in commission. His commission is 5%.

Solution: 1,382.50 / 27,650 = 0.05 = 5%.

Solution: 1,382.50 / 27,650 = 0.05 = 5%.

Added 1/29/2020 7:54:30 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

38,687,858

questions answered

There are no comments.