In a car insurance policy, collision insurance covers A. the cost of your car if it's stolen B. all your medical expenses in case of an accident C. claims against you if you injure someone in an accident O damages over the amount of your deductible

In a car insurance policy, collision insurance covers damages over the amount of your deductible.

Expert answered|Alberto Serrano Garcia|Points 810|

Question|Asked by Smithsierra283

Asked 7/17/2019 8:18:34 AM

Updated 9/29/2021 5:53:39 AM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

Rating

There are no new answers.

The amount $180.00 is what percent greater than $135.00? **Weegy:** The amount $180.00 is 33.33 percent greater than $135.00.
Solution:
(180 - 135) / 135 * 100 = 33.33. **User:** Find the total of 42, 75, 189, 301, and 728. **Weegy:** The total of 42, 75, 189, 301, and 728 is 1,335. 42 + 75 + 189 + 301 + 728 = 1,335. **User:** If you grow 523 eggplants and sell 378, how many do you have left? **Weegy:** If you grow 523 eggplants and sell 378, the number you have left is 145. Just subtract. **User:** Divide 52 by 4 **Weegy:** 52 / 4 = 13 **User:** Subtract 8.263 from 13.48. **Weegy:** Subtracting 8.263 from 13.48 is 5.217 **User:** A pair of pants with a marked price of $35.00 has a discount of 20%. How much is the discount? **Weegy:** A pair of pants with a marked price of $35.00 has a discount of 20%. The amount of the discount is $7.00.
Solution:
35 * 20% = 35 * .2 = 7 **User:** What is 20 × 6? **Weegy:** 20*20= 400 **User:** Find the quotient of 5/31 divided by 15/23. Reduce your answer to the lowest fraction. **Weegy:** The quotient of 5/31 divided by 15/23, reduced to the lowest fraction, is 23/93. **User:** What is the sum of 1/9, 2/3, and 5/18? **Weegy:** 1/9 + 2/3 + 5/18 = 2/18 + 12/18 + 5/18 = 19/18 = 1 1/18 **User:** Express 79.2% as a decimal. **Weegy:** 79.2% = 0.792 **User:** Round off 248,682 to the nearest hundred. **Weegy:** The number 248,682 rounded off to the nearest hundreds becomes 248,700. **User:** The decimal form 1.46 becomes _______ expressed as a percent. **Weegy:** The decimal form 1.46 becomes 146% expressed as a percent. **User:** Round off 1,563,385 to the nearest million **Weegy:** 1,563,385 rounded off to the nearest million becomes 2,000,000 **User:** Which of the following is an example of an improper fraction? (More)

Question|Asked by Smithsierra283

Not Answered

Updated 7/17/2019 9:57:08 AM

1 Answer/Comment

10/3 is an improper fraction

Added 7/17/2019 9:57:08 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Express the decimal 2.39 as a percent. **Weegy:** The decimal 2.39 as a percent is 239 %. **User:** Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. To the nearest hundredth, what percent of the cards is left? **Weegy:** 600 - 280 = 320/600 = 0.5333*100 = 53.33% of the total cards were left. (More)

Question|Asked by Smithsierra283

Expert Answered

Updated 3/31/2022 7:16:00 AM

0 Answers/Comments

A room has an area of 121 ft2 but carpeting is only sold in m2. How much carpeting is needed to carpet the room? **Weegy:** 36.88 m2 is needed to carpet the room.
121 ft2 / 3.281 = 36.88 m2
(More)

Question|Asked by Smithsierra283

Expert Answered

Updated 3/26/2023 6:18:18 PM

0 Answers/Comments

If Joe ran 390 feet, how many yards did Joe run? **Weegy:** If Joe ran 390 feet, Joe ran for 130 yards.
**User:** Lily Quinn makes $12.50 an hour. She works 4 hours on Monday, 6 hours on Tuesday, 9 hours on Wednesday, 3 hours on Thursday, and 7 hours on Friday. What is her gross pay?
(More)

Question|Asked by Smithsierra283

Not Answered

Updated 7/4/2022 2:06:34 PM

1 Answer/Comment

Lily Quinn makes $12.50 an hour. She works 4 hours on Monday, 6 hours on Tuesday, 9 hours on Wednesday, 3 hours on Thursday, and 7 hours on Friday.

Solution

4+ 6 + 9 + 3 + 7 = 29 29 * 12.50 = 362.5

Answer

Her Gross pay is $362.50

Solution

4+ 6 + 9 + 3 + 7 = 29 29 * 12.50 = 362.5

Answer

Her Gross pay is $362.50

Added 7/4/2022 2:06:34 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

At a certain university the student to teacher ratio is 16:1. If there are 2,000 students enrolled, how many teachers must be employed to maintain this ratio? **Weegy:** At a certain university the student to teacher ratio is 16:1. If there are 2000 students enrolled, 125 teachers must be employed to maintain this ratio.
2,000/16 =125 (More)

Question|Asked by Smithsierra283

Expert Answered

Asked 7/17/2019 8:03:59 AM

0 Answers/Comments

39,074,218

questions answered

There are no comments.