At a certain university the student to teacher ratio is 16:1. If there are 2,000 students enrolled, how many teachers must be employed to maintain this ratio?
A. 28,000
B. 125
C. 200
D. 215

At a certain university, the student to teacher ratio is 16:1. If there are 2000 students enrolled,125 teachers must be employed to maintain this ratio. Ratio between students and teacher = 16:1 , 16/1 =2000 /x , x = 2000/16 = 125 teachers.

s

Question|Asked by NatGioWild

Asked 4/15/2018 6:23:19 AM

Updated 60 days ago|11/19/2020 11:28:09 PM

1 Answer/Comment

Rating

3

At a certain university, the student to teacher ratio is 16:1. If there are 2000 students enrolled,125 teachers must be employed to maintain this ratio. Ratio between students and teacher = 16:1 , 16/1 =2000 /x , x = 2000/16 = 125 teachers.

Added 60 days ago|11/19/2020 11:28:09 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A water tank can hold 234 cubic meters of water. How many gallons can the water tank hold?
A. 23,400 gallons
B. 61,776 gallons
C. 6,176 gallons
D. .886 gallons

Question|Asked by NatGioWild

Not Answered

Updated 60 days ago|11/19/2020 10:27:24 PM

1 Answer/Comment

A water tank can hold 234 cubic meters of water. 61,776 gallons can the water tank hold.

Solution: 1 cubic meter = 264; 234 cubic meters = 234 * 264 = 61,776 gallons.

Solution: 1 cubic meter = 264; 234 cubic meters = 234 * 264 = 61,776 gallons.

Added 60 days ago|11/19/2020 10:27:24 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A water tank can hold 234 cubic meters of water. How many gallons can the water tank hold?

Question|Asked by NatGioWild

Updated 24 days ago|12/26/2020 2:35:16 PM

1 Answer/Comment

A water tank can hold 234 cubic meters of water. 61,776 gallons can the water tank hold.

Solution: 1 cubic meter = 264; 234 cubic meters = 234 * 264 = 61,776 gallons.

Solution: 1 cubic meter = 264; 234 cubic meters = 234 * 264 = 61,776 gallons.

Added 24 days ago|12/26/2020 2:35:16 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 61/2 hours of overtime, and 8 hours of holiday time. How much did she earn?
A. $74.37
B. $190.75
C. $394.50
D. $140.00

Question|Asked by NatGioWild

Not Answered

Updated 60 days ago|11/19/2020 11:12:40 PM

1 Answer/Comment

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 6 1/2 hours overtime, and 8 hours of holiday time. She earned $394.50.

=40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

=40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

Added 60 days ago|11/19/2020 11:12:40 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Glenn Andrews recently bought a motorcycle for $3,950. If he had to pay 6% sales tax on the bike, what was the total cost of the motorcycle?
A. $2,370
B. $3,713
C. $4,010
D. $4,187

Question|Asked by NatGioWild

Not Answered

Updated 60 days ago|11/19/2020 11:30:39 PM

1 Answer/Comment

Glenn Andrews recently bought a motorcycle for $3,950. If he had to pay 6% sales tax on the bike, the total cost of the motorcycle was $4,187.

SOLUTION: 6/100 * $3,950 = 237 $3,950 + $237 = $4,187.

SOLUTION: 6/100 * $3,950 = 237 $3,950 + $237 = $4,187.

Added 60 days ago|11/19/2020 11:30:39 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 61/2 hours of overtime, and 8 hours of holiday time. How much did she earn?
A. $74.37
B. $190.75
C. $394.50
D. $140.00

Question|Asked by NatGioWild

Not Answered

Updated 198 days ago|7/4/2020 9:24:27 PM

1 Answer/Comment

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 6 1/2 hours overtime, and 8 hours of holiday time. She earned $394.50. Solution: 40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

Added 198 days ago|7/4/2020 9:24:27 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

33,088,977

questions answered

There are no comments.