If an office is 120 sq ft, what is the measurement in square meters?
A. 11.152 sq meters
B. 11.148 sq meters
C. 12.148 sq meters
D. 12.152 sq meters

If an office is 120 sq ft, The measurement in square meters is 11.148 sq meters. Formula: sq m = sq ft divided by 10.764. sq m = 120/10.764 = 11.148.

s

Question

Asked 4/8/2019 8:10:06 AM

Updated 4/8/2019 10:36:40 AM

1 Answer/Comment

Rating

8

If an office is 120 sq ft, The measurement in square meters is 11.148 sq meters.

Formula: sq m = sq ft divided by 10.764.

sq m = 120/10.764 = 11.148.

Formula: sq m = sq ft divided by 10.764.

sq m = 120/10.764 = 11.148.

Added 4/8/2019 10:36:40 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A switchboard received 232 calls last week and 208 calls this week. How many fewer calls came through this week than last?
A. 27
B. 24
C. 18
D. 21
**Weegy:** Switchboard received 232 calls last week and 208 calls this week. 24 fewer calls came through this week than last.
The calls difference is = 232-208 =24 (More)

Question

Expert Answered

Updated 216 days ago|3/19/2020 8:02:40 PM

0 Answers/Comments

You have $859 saved for a new bedroom suite. You need $1,200. How much more do you need to save?
A. $301
B. $349
C. $341
D. $321

Question

Not Answered

Updated 4/8/2019 9:01:37 AM

1 Answer/Comment

Each month your gross payroll is $17,400. If there are 12 employees who receive equal pay, what is each one's pay?
A. $1,550
B. $1,250
C. $1,475
D. $1,450

Question

Not Answered

Updated 90 days ago|7/24/2020 12:45:56 AM

1 Answer/Comment

$17,400/12 = $1,450

Added 90 days ago|7/24/2020 12:45:56 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

An employee travels 26 miles round trip from his home to work. If he works 5 days a week, how many miles does he travel in a week?
A. 140 miles
B. 130 miles
C. 137 miles
D. 133 miles

Question

Not Answered

Updated 90 days ago|7/24/2020 12:46:43 AM

1 Answer/Comment

26 * 5 = 130 miles

Added 90 days ago|7/24/2020 12:46:43 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

If a project will take 35 employees 2,940 hours to complete, how many hours will each employee have to work?
A. 55
B. 45
C. 84
D. 76
**Weegy:** Each employee will have to work 84 hours. (More)

Question

Updated 90 days ago|7/24/2020 12:48:12 AM

1 Answer/Comment

2,940 hours / 35 employees = 84.06 hours per employee

Added 90 days ago|7/24/2020 12:48:12 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

32,492,652

questions answered

There are no comments.