At a local store you find the following prices listed: Tape 2 rolls for $1.28 Notepads 3 pads for .87 Highlighters 1 for 1.59 Pens 2 for 1.98 How much would you pay for one roll of tape, two note pads, two highlighters, and two pens?

1.28/2 = 0.64*1 = 0.64
0.87/3 = 0.29*2 = 0.58
1*1.59 = 1.59*2 = 3.18
1.98
- - -
$6.38 is the total that you would pay for the items

Expert answered|Bum_Aquino|Points 2601|

Question

Asked 7/19/2019 3:31:03 PM

Updated 3/26/2023 5:44:50 PM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

Rating

There are no new answers.

12. Edgar Anderson earns $200 a week plus a 15% commission on all sales over $1,000. If Mr. Anderson's sales for one week are $2,500, what is his gross pay for that week? A. $575 B. $350 C. $425 D. $525

Question

Not Answered

Updated 4/12/2021 7:33:36 PM

1 Answer/Comment

Edgar Anderson earns $200 a week plus a 15% commission only on sales he makes after his first $1000 in sales. If Mr. Anderson’s sales for one week are $2,500, his gross pay for that week is $425.

Commission = (2500-1000)* 15% = $225, gross pay =225+200 =$425.

Commission = (2500-1000)* 15% = $225, gross pay =225+200 =$425.

Added 4/12/2021 7:33:36 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Edgar Anderson earns $300 a week plus a 15% commission only on sales he makes after his first $1000 in sales. If Mr. Anderson s sales for one week are $2,500, what is his gross pay for that week? A. $675 B. $450 C. $575 D. $525

Question

Not Answered

Updated 7/2/2020 8:08:15 AM

1 Answer/Comment

Edgar Anderson earns $300 a week plus a 15% commission only on sales he makes after his first $1000 in sales. If Mr. Anderson's sales for one week are $2,500, his gross pay for that week is $525.

Solution:

Gross pay: 300 + (1,500 * .15)

Gross pay: 300 + 225

Gross pay: $525 (answer)

Solution:

Gross pay: 300 + (1,500 * .15)

Gross pay: 300 + 225

Gross pay: $525 (answer)

Added 7/2/2020 8:08:15 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Change 34.55% to a decimal. A. .03455 B. .3455 C. 3.455 D. 34.55 **Weegy:** 34.55% changed to a decimal is .3455 (More)

Question

Updated 9/8/2021 11:55:07 AM

0 Answers/Comments

At a local store you find the following prices listed: Tape 2 rolls for $1.28 Notepads 3 pads for .87 Highlighters 1 for 1.59 Pens 2 for 1.98 How much would you pay for one roll of tape, two note pads, two highlighters, and two pens? A. $8.07 B. $5.72 C. $4.50 D. $6.38

Question

Not Answered

Updated 3/28/2021 3:09:39 PM

1 Answer/Comment

Tape 2 rolls for $1.28 Notepads 3 pads for .87 Highlighters 1 for 1.59 Pens 2 for 1.98 , Tap 1 roll = $1.28/2 = $0.64, 1 notepad = .87/3 =0.29 , 2 notepad = 2 * 0.29 = $0.58, 2 highlighter = 2*1.59= $3.18, 2 pen =$ 1.98. Total for one roll of tape, two note pads, two highlighters, and two pens = $0.64 + $0.58 +$3.18 + $1.98 = $6.38

Added 3/28/2021 3:09:39 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

This question is based on the circle graph below, which shows how an electrical contracting company divides its monthly income. 6. What percent of the contractor's income is spent on salaries? A. 76% B. 47% C. 72% D. 25%

Question

Not Answered

Updated 10/12/2021 11:36:20 PM

1 Answer/Comment

This question is based on the circle graph below, which shows how an electrical contracting company divides its monthly income. 72% of the contractor's income is spent on salaries.

47% + 25% = 72%

47% + 25% = 72%

Added 10/12/2021 11:36:20 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

39,072,153

questions answered

There are no comments.