7. What part of the communication feedback loop results in unclear communication?
A. Reference points
B. Message
C. Interference
D. Sender's message

The part of the communication feedback loop that results in unclear communication is Interference.

yumdrea|Points 24382|

Question

Asked 12/31/2015 11:38:43 AM

Updated 12/31/2015 3:24:03 PM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Rating

There are no new answers.

14. Round 674,392 to the nearest hundred.
A. 674,400
B. 700,000
C. 674,390
D. 670,000
**Weegy:** 674,392 round to the nearest hundred is 674,400. (More)

Question

Expert Answered

Updated 12/31/2015 11:15:47 AM

0 Answers/Comments

19. If you have a $54.40 balance in your checking account, and you make a deposit of $150.00, what will the new balance be?
A. $209.90
B. $194.40
C. $209.40
D. $204.40
**Weegy:** If you have a $54.40 balance in your checking account, and you make a deposit of $150.00, then the new balance will be 150.00+54.40 = $204.40 (More)

Question

Expert Answered

Updated 12/31/2015 11:15:19 AM

0 Answers/Comments

1. A pet store has eight dogs and cats. Three are dogs. What fraction represents the number of cats?
A. 3/8
B. 1/2
C. 5/8
D. 1/4

Question

Not Answered

Updated 12/31/2015 11:14:18 AM

1 Answer/Comment

A pet store has eight dogs and cats. Three are dogs. 5/8 represents the number of cats.

8/8 - 3/8 = 5/8

8/8 - 3/8 = 5/8

Added 12/31/2015 11:14:18 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

20. Five people go out to lunch and agree to divide the check evenly. If the check, including the tax, comes to $75, how much will each person pay?
A. $25
B. $5
C. $15
D. $10
**Weegy:** Five people go out to lunch and agree to divide the check evenly. If the check, including the tax, comes to $75, each person will pay $15. 75/5=$15 (More)

Question

Expert Answered

Updated 12/31/2015 11:15:05 AM

0 Answers/Comments

16. Kyle works 40 hours at a rate of $10.75 per hour. He has total deductions of $87.25. What is his net pay?
A. $342.75
B. $412.75
C. $430.00
D. $362.25
**Weegy:** 40 hours x 10.75 = 430 dollars. If you take out Kyle's deductions of 87.25, his remaining net pay would be 342.75. (More)

Question

Expert Answered

Updated 12/31/2015 11:45:26 AM

0 Answers/Comments

27,713,060

questions answered

There are no comments.