6. 7/8 = /48 A. 6 B. 1 C. 42 D. 13

7/8 = 42/48

|Score 1|Narkotiq|Points 417|

Question

Asked 7/18/2019 1:41:43 PM

Updated 330 days ago|6/25/2023 3:29:27 PM

1 Answer/Comment

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

Rating

3

7/8 = 42/48 7/8 = x/48 (7)*(48)=x*(8) 336=8x 8x=336 x=336/8 x = 42: 7/8 = 42/48.

Added 330 days ago|6/25/2023 3:29:27 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

On Monday 2/3 of the team practiced, Tuesday 7/8, Wednesday 1/2, Thursday 3/4. On which day were the most team members present? **Weegy:** Most team members were present on Tuesday at 87.5% attendance.
7/8 = 0.875*100 = 87.5% (More)

Question

Expert Answered

Updated 3/26/2023 6:02:31 PM

0 Answers/Comments

Change the fraction 7/12 to a decimal. Round your answer to the nearest thousandth. A. 1.714 B. 1.700 C. .600 D. .583 **Weegy:** 7/12 to a decimal is: 0.5833, rounded to the nearest thousandth is: 0.583 (More)

Question

Updated 10 days ago|5/10/2024 3:00:10 AM

0 Answers/Comments

A merchant bought 30 dozen pairs of gloves. How many individual gloves did the merchant buy? A. 360 B. 420 C. 720 D. 300 **Weegy:** A merchant bought 30 dozen pairs of gloves. He bought 720 individual gloves. 30*2*12=720 (More)

Question

Updated 12/19/2020 8:56:26 PM

0 Answers/Comments

4. Angelo earns $2,080 each month. His total deductions are 30% of his pay. How much is deducted from his pay each month? A. $62.40 B. $69.33 C. $624.00 D. $693.33 **Weegy:** Angelo earns $2,080 each month. His total deductions are 30% of his pay. The amount deducted from his pay each month is $624.00.
$2080*30% = $624.00. (More)

Question

Updated 6/12/2020 2:54:14 AM

0 Answers/Comments

12. Edgar Anderson earns $200 a week plus a 15% commission on all sales over $1,000. If Mr. Anderson's sales for one week are $2,500, what is his gross pay for that week? A. $575 B. $350 C. $425 D. $525

Question

Not Answered

Updated 11/18/2021 12:52:47 PM

1 Answer/Comment

Edgar Anderson earns $200 a week plus a 15% commission only on sales he makes after his first $1000 in sales. If Mr. Anderson’s sales for one week are $2,500, his gross pay for that week is $425.

Commission = (2500-1000)* 15% = $225, gross pay =225+200 =$425.

Commission = (2500-1000)* 15% = $225, gross pay =225+200 =$425.

Added 11/18/2021 12:52:47 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

39,154,960

questions answered

There are no comments.