Which of the following is equal to 4 kilograms?
A. 40 dag
B. 4,000 cg
C. 4,000 mg
D. 4,000 g

Question|Asked by clairest054

Asked 7/12/2019 1:32:13 AM

Updated 7/12/2019 2:11:42 AM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Confirmed by Sting [7/12/2019 2:11:38 AM]

s

|Score 1|jerry06|Points 85958|

|Score 1|debnjerry|Points 72810|

|Score 1|asero1010|Points 4442|

Question|Asked by clairest054

Asked 7/12/2019 1:32:13 AM

Updated 7/12/2019 2:11:42 AM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Confirmed by Sting [7/12/2019 2:11:38 AM]

Rating

There are no new answers.

13. If a university wants to maintain a 14:1 ratio between students and teachers, how many teachers would be needed to accommodate 896 students? **Weegy:** If a university wants to maintain a 14:1 ratio between students and teachers, 64 teachers would be needed to accommodate 896 students.
896 / 14 = 64 (More)

Question|Asked by clairest054

Expert Answered

Asked 7/11/2019 7:15:11 AM

0 Answers/Comments

Complete the following equation using , or =
7 ___24 4 **Weegy:** 7 > 24/4 **User:** During a hoagie sale fundraiser, a ski club sold 42 Italian hoagies and 53 roast beef hoagies. What is the ratio of Italian hoagies sold to the total number of hoagies sold?
**Weegy:** During a hoagie sale fundraiser, a ski club sold 42 Italian hoagies and 53 roast beef hoagies. The ratio of Italian hoagies sold to the total number of hoagies sold 42:95. Solution: total hoagies = 42 +53 = 95. (More)

Question|Asked by clairest054

Expert Answered

Asked 7/11/2019 7:22:40 AM

0 Answers/Comments

If military time is 0145, what time is it on a regular clock? A. 12:45 A.M. B. 1:45 P.M. C. 12:45 P.M. D. 1:45 A.M **Weegy:** If military time is 0145, it would be 1:45 A.M. **User:** The Smiths took out a 30-year mortgage. How many monthly payments will they have to make on this mortgage?
A. 36
B. 120
C. 360
D. 12 **Weegy:** The Smiths took out a 30-year mortgage. They will have to make 30 x 12 = 360 monthly payments on this mortgage. **User:** Change 75 millimeters to decimeters.
A. 7,500 dm
B. 7.5 dm
C. .75 dm
D. 750 dm **Weegy:** 75 millimeters = 0.75 decimeters.
**User:** If a thermometer indicates 40 degrees Celsius, what's the temperature in degrees Fahrenheit?
A. 22°F
B. 104°F
C. 72°F
D. 54°F **Weegy:** If a thermometer indicates 40 degrees Celsius, the temperature in degrees Fahrenheit is: 104 F **User:** How many pints are in 6 gallons?
A. 12
B. 24
C. 48
D. 96 **Weegy:** There are 48 pints in 6 gallons. **User:** What's the area of a rectangle measuring 13 in. × 12 in.?
A. 25 sq. in.
B. 50 sq. in.
C. 144 sq. in.
D. 156 sq. in (More)

Question|Asked by clairest054

Not Answered

Updated 7/12/2019 2:05:51 AM

1 Answer/Comment

The area of a rectangle measuring 13 in. × 12 in. = 13 x 12 = 156 sq. in.

Added 7/12/2019 2:05:51 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

What is 2.33 written as a mixed number in simplest form?
A. 233/100
B. 1002/33
C. 2100/33
D. 233/100 **Weegy:** 2.33 written as a mixed number in simplest form is 233/100
**User:** In the decimal number .675, the 7 holds what place value?
A. Ten thousandths
B. Thousandths
C. Tenths
D. Hundredths **Weegy:** In the decimal number .675, the 7 holds the place value of: Hundredths. **User:** The layer of gold coating on a ring should be 0.03 millimeters thick when the ring is completed. A coating of 0.021 millimeters has already been applied. How many more millimeters of gold coating must be added to finish the ring?
A. 0.09 millimeters
B. 0.009 millimeters
C. 0.18 millimeters
D. 0.018 millimeters **Weegy:** The layer of gold coating on a ring should be 0.03 millimeters thick when the ring is completed. A coating of 0.021 millimeters had already been applied. 0.009 millimeters of gold coating must be added to finish the ring.
0.03 - 0.021 = 0.009 mm. **User:** A group of employees bought a get-well gift for a coworker. The gift cost $46.06. If there are 22 employees in the group, how much does each employee need to contribute?
A. $1.37
B. $.75
C. $2.09
D. $2.90 (More)

Question|Asked by clairest054

Not Answered

Updated 7/12/2019 2:45:44 AM

1 Answer/Comment

Employees need to contribute $0.73.

16.06/22 = 0.73

16.06/22 = 0.73

Added 7/12/2019 2:20:28 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Confirmed by Sting [7/12/2019 2:45:48 AM]

31,902,751

questions answered

There are no comments.