Jan Quint earns $11.00 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 9 hours of overtime, and 12 hours of holiday time. How much did she earn last week?

Jan Quint earns $11.00 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Time and a half = 11 + (11/2) = 11 + 5.5 = $16.50. Double time = 11 x 2 = $22.00. 40 hours regular time = 40 x 11 = $440. 9 hours overtime = 9 x 16.50 = $148.50. 12 hours holiday time = 12 x 22 = $264. 440 + 148.50 + 264 = $852.50.

g
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1564665647093-0'); });

Question

Asked 10/17/2018 4:19:33 AM

Updated 231 days ago|12/11/2020 2:54:20 PM

1 Answer/Comment

Rating

3

Jan Quint earns $11.00 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Time and a half = 11 + (11/2) = 11 + 5.5 = $16.50. Double time = 11 x 2 = $22.00. 40 hours regular time = 40 x 11 = $440. 9 hours overtime = 9 x 16.50 = $148.50. 12 hours holiday time = 12 x 22 = $264. 440 + 148.50 + 264 = $852.50.

Added 231 days ago|12/11/2020 2:54:20 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Jan Quint earns $11.00 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 9 hours of overtime, and 12 hours of holiday time. How much did she earn last week?

Question

Updated 1/18/2020 10:43:25 PM

1 Answer/Comment

Jan Quint earns $11.00 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 9 hours of overtime, and 12 hours of holiday time.

She earned last week with the amount of $852.50.

Solution:

Time and a half = 11 + (11/2) = 11 + 5.5 = $16.50. Double time = 11 x 2 = $22.00; 40 hours regular time = 40 x 11 = $440; 9 hours overtime = 9 x 16.50 = $148.50;

12 hours holiday time = 12 x 22 = $264. 440 + 148.50 + 264 = $852.50.

She earned last week with the amount of $852.50.

Solution:

Time and a half = 11 + (11/2) = 11 + 5.5 = $16.50. Double time = 11 x 2 = $22.00; 40 hours regular time = 40 x 11 = $440; 9 hours overtime = 9 x 16.50 = $148.50;

12 hours holiday time = 12 x 22 = $264. 440 + 148.50 + 264 = $852.50.

Added 1/18/2020 10:43:25 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Eliza Savage received a statement from her bank showing a checking account balance of $324.18 as of January 18. Her own checkbook shows a balance of $487.38 as of January 29. The bank returned all of the cancelled checks but three. The amounts of these three checks are $15.00, $77.49, and $124.28. How much did Eliza deposit in her account between January 18 and January 29?

Question

Not Answered

Updated 231 days ago|12/11/2020 2:52:16 PM

1 Answer/Comment

Eliza savage received a statement from her bank showing a checking account balance of $324.18 as of January 18 her own checkbook shows a balance of $487.38 as of January 29 the bank returned all of the canceled checks but three the amounts of these three checks are $15.00, $77.49 and $124.28. Eliza lose a deposit in her account between January 18 and January 29 is $379.97. check not yet processed=15 +77.49 + 124.28 =216.77 ; her balance once the three checks are processed. $324.18 - 216.77 =$107.41 ; $487.38 - 107.41 = $379.97

Added 231 days ago|12/11/2020 2:52:16 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

34,199,104

questions answered

There are no comments.