If a company has 150 shares of common stock and $15,000.00 to be distributed to its holders, how much would each share receive? A. $100 B. $150 C. $125 D. $50

If a company has 150 shares of common stock and $15,000.00 to be distributed to its holders, each would receive share = $15,000/ 150 = $100

s

|Score .9381|Ishm|Points 16660|

Question

Asked 2/25/2019 2:02:36 PM

Updated 65 days ago|11/17/2020 11:27:37 AM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Confirmed by Sting [11/17/2020 11:27:36 AM]

Rating

There are no new answers.

Susan wants to buy a paddle boat for $840. She'll pay 20% down and pay the rest in six monthly installments. What will be the amount of each monthly payment? A. $112 B. $168 C. $28 D. $140 **Weegy:** Susan wants to buy a paddle boat for $840. She'll pay 20% down and pay the rest in six monthly installments. The amount of each monthly payment is $112. 840 *20% = 840*0.20 = $168 , payment left = 840 -168 = 672, monthly payment = 672/6 = $112 (More)

Question

Expert Answered

Asked 2/25/2019 1:17:31 PM

0 Answers/Comments

A car recently sold for $32,345. If there's a 6% sales tax on automobile sales, how much tax will be added to the price of the car?
A. $194.70
B. $1,940.70
C. $34,285.70
D. $941.07

Question

Not Answered

Updated 41 days ago|12/10/2020 4:39:33 PM

1 Answer/Comment

A car recently sold for $32,345. 6% sales tax on 32,345 = 32,345/100*6=$1,940.70 added to the price of the car

Added 41 days ago|12/10/2020 4:39:33 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Theresa worked 9 hours on Monday and 7 hours on Wednesday. Her total pay was $156.00. What is her rate per hour? A. $9.75 B. $11.14 C. $8.29 D. $12.89 **Weegy:** Total time work done= 7 hours+ 9 hours =16 hours,
total pay= $156,
Rate per hour=156/16= $ 9.75 **User:**
Susan wants to buy a paddle boat for $840. She'll pay 20% down and pay the rest in six monthly installments. What will be the amount of each monthly payment?
A. $112
B. $168
C. $28
D. $140
(More)

Question

Not Answered

Updated 12 days ago|1/8/2021 2:57:01 PM

0 Answers/Comments

A car recently sold for $32,345. If there's a 6% sales tax on automobile sales, how much tax will be added to the price of the car?
A. $194.70
B. $1,940.70
C. $34,285.70
D. $941.07

Question

Not Answered

Updated 279 days ago|4/16/2020 7:04:16 PM

1 Answer/Comment

A car recently sold for $32,345. If there's a 6% sales tax on automobile sales, $1,940.70 is the tax will be added to the price of the car.

$1,940.70 will be added to the price of the car.

$32,345 * 6/100 = $1,940.70

$1,940.70 will be added to the price of the car.

$32,345 * 6/100 = $1,940.70

Added 279 days ago|4/16/2020 7:04:16 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

4.What does the information contained in a map legend indicate?

Question

Not Answered

Updated 141 days ago|9/2/2020 6:14:11 AM

1 Answer/Comment

The information contained in a map legend indicate an explanation of the colors and symbols used on the map.

Added 141 days ago|9/2/2020 6:14:11 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

33,106,020

questions answered

There are no comments.