Weegy: 1/9 + 2/3 + 5/18
= 7/9 + 5/18
= 19/18
User: You purchase a shirt for $8.50. There is a 6% sales tax. Your total cost will be A $8.55 B $8.98 C $13.60 D $9.01 Weegy: 8.5 * 0.06 = .51 8.5 + .51 = 9.01 The total cost is $9.01 User: A pair of pants with a marked price of $35.00 has a discount of 20%. How much is the discount. A $17.50 B $28.00 C $42.00 D $7.00 Weegy: $28.00 is the discount.
$35.00 * 20/100 = $7.00
$35.00 - $7.00 = $28.00
User: Express the decimal 2.39 as a percent. A 23.9% B .239% C 239% D 240% Weegy: The decimal 2.39 as a percent is 239%.
2.39 * 100 = 239%.
User: The amount $180.00 is what percent greater than $135.00? A 75% B 33.33% C 35% d 133.33% (More)

Weegy: 79.2% as a decimal is: .792
79.2/100 = 0.792
User: the decimal from 1.46 becomes - expressed as a percent A 146% B 146% C 14.6% D .0146% Weegy: The decimal form 1.46 becomes 146% expressed as a percent.
1.46 * 100 = 146%
(More)

There are no comments.