What is the sum of the following: 3¾ + 1½?
A. 5¼
B. 6
C. 7½
D. 4½

3¾ + 1½ = 15/4 + 6/4 = 21/4 = 5¼

Question

Asked 7/17/2019 11:36:49 AM

Updated 7/17/2019 12:09:23 PM

1 Answer/Comment

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

Rating

8

3¾ + 1½ = 15/4 + 6/4 = 21/4 = 5¼

Added 7/17/2019 12:09:23 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

How much simple interest would Kaitlyn earn on $300 at 6% for six months?
A. $18
B. $27
C. $54
D. $9
**Weegy:** Kaitlyn would earn $9 simple interest on $300 at 6% for 6 months.
I = Prt ;
I = 300 x 0.06 x 0.5;
I = 18 x 0.5;
I = 9 **User:** The price of a ticket for your office Christmas party is $17.75. So far you've sold 28 tickets. How much money should you have?
A. $495
B. $427
C. $497
D. $330
**Weegy:** 28 tickets at $17.75 per ticket is equal to $497. The amount of money you should have is $497. $17.75*28=497 **User:** A quote you received from a local restaurant is $625 for a business luncheon. The restaurant owner tells you the price with gratuity is $720. How much did the owner add for gratuity?
A. $105
B. $95
C. $85
D. $75
**Weegy:** 720 - 625 = 95, so the owner added $95 for gratuity. (More)

Question

Expert Answered

Updated 1/7/2022 3:09:17 PM

0 Answers/Comments

Patrick works a 40-hour week at $10.70 an hour with time and a half for overtime. Last week he worked 45 hours. What were his total earnings for the week?
A. $510.00
B. $508.25
C. $444.05
D. $481.15
**Weegy:** B.$508.25 (More)

Question

Expert Answered

Updated 3/14/2023 1:15:35 PM

1 Answer/Comment

Patrick works a 40-hour week at 10.70 an hour with time and a half for overtime last week he worked 45 hours. His total earning for the week is $508.25. Solution: 40*10.70 + (45 - 40)*1.5*10.70 = $508.25 Patrick's total earnings were $508.25.

Added 3/14/2023 1:15:35 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

If you work 37.5 hours per week at $10.65 per hour, how much is your gross pay for a two-week period? (Round off your answer to the nearest cent.)
A. $399.38
B. $798.75
C. $788.10
D. $239.26

Question

Not Answered

Updated 10/31/2021 9:48:08 PM

1 Answer/Comment

If you work 37.5 hours per week at $10.65 per hour, $798.75 is your gross pay for a two-week period.

Solution: $10.65 * 37.5 = $399.375; $399.75 * 2 = $798.75

Solution: $10.65 * 37.5 = $399.375; $399.75 * 2 = $798.75

Added 10/31/2021 9:48:08 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Change 75 millimeters to decimeters.
A. 750 dm
B. 7.5 dm
C. 7500 dm
D. .75 dm
**Weegy:** 75 millimeters = 0.75 decimeters.
**User:** Change 75 millimeters to decimeters.
A. 750 dm
B. 7.5 dm
C. 7500 dm
D. .75 dm
**Weegy:** 75 millimeters = 0.75 decimeters.
**User:** Rob Polanski is a tractor salesman. Last week his total sales amounted to $38,642.00, and he received $2,704.94 in commission. What is his rate of commission?
A. 7%
B. 5.9%
C. 6%
D. 8.4%
(More)

Question

Not Answered

Updated 1/30/2021 5:21:54 PM

1 Answer/Comment

Rob Polanski is a tractor salesman Last week his total sales amounted to $38,642.00, and he received $2,704.94 in commission. His rate of commission is 7%. Rate of commission= 3,8642x = 2,704.94

x = 2,704.94/38,642

x = 2,704.94/38,642

Added 1/30/2021 5:21:54 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

What is the value of 2.8 liters in milliliters?
A. 28 mL
B. 280 mL
C. 28,000 mL
D. 2,800 mL

Question

Not Answered

Updated 7/17/2019 12:08:11 PM

1 Answer/Comment

The value of 2.8 liters in milliliters is 2,800.

2.8*1,000 = 2,800

2.8*1,000 = 2,800

Added 7/17/2019 12:08:11 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Confirmed by Sting [7/17/2019 1:20:23 PM]

39,070,399

questions answered

There are no comments.