Which of the following is equal to 4 kilograms?
A. 4,000 g
B. 4,000 mg
C. 4,000 cg
D. 40 dag

Question|Asked by Starmidnyte

Asked 10/11/2018 12:51:38 PM

Updated 10/11/2018 1:07:00 PM

1 Answer/Comment

s

Expert answered|Score 1|jerry06|Points 84285|

Expert answered|Score 1|emdjay23|Points 153820|

Expert answered|Score 1|emdjay23|Points 153820|

Expert answered|Score 1|sujaysen|Points 25063|

Question|Asked by Starmidnyte

Asked 10/11/2018 12:51:38 PM

Updated 10/11/2018 1:07:00 PM

1 Answer/Comment

Rating

8

If a sports shop sold 1,500 dozen golf balls last week, the shop sold 18,000 individual golf balls.

1,500 x 12 = 18,000.

1,500 x 12 = 18,000.

Added 10/11/2018 1:07:00 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

What would you have to do to change 10 cubic feet into cubic inches **Weegy:** You have to multiply by 1728 to change 10 cubic feet into cubic inches. 1 cubic ft. = 1728 cu.inches. 10 cubic ft. = 1728 *10 cu.inches. 10 cubic ft. = 17280 cu.inches. **User:** How many yards are in 7 miles? **Weegy:** 1 miles = 1760 yards , 7 miles = 7 *1760 =12320 yards. **User:** 20,000 pounds equals how many English tons? **Weegy:** 20,000 pounds is equals 10 tons. **User:** What's the conversion factor used to convert miles to yards? **Weegy:** 1 mile = 1760 yards is the conversion factor used to convert miles to yards. (More)

Question|Asked by Starmidnyte

Expert Answered

Asked 10/11/2018 12:36:02 PM

0 Answers/Comments

What would you have to do to change 10 cubic feet into cubic inches **Weegy:** You have to multiply by 1728 to change 10 cubic feet into cubic inches. 1 cubic ft. = 1728 cu.inches. 10 cubic ft. = 1728 *10 cu.inches. 10 cubic ft. = 17280 cu.inches. You have to multiply by 1728 to change 10 cubic feet into cubic inches. (More)

Question|Asked by Starmidnyte

Expert Answered

Asked 10/11/2018 12:56:19 PM

0 Answers/Comments

What's the volume of a block of ice measuring 3 meters long, 1.5 meters wide, and 2 meters high? **Weegy:** The volume of a block of ice measuring 3 meters long, 1.5 meters wide, and 2 meters high, Volume= l*b*h = 3*1.5 *2 =9 cu.mt. (More)

Question|Asked by Starmidnyte

Expert Answered

Asked 10/11/2018 12:54:26 PM

0 Answers/Comments

Find the missing number 1:2 = 3: ____ **Weegy:** The missing number 1:2 = 3:6
Let the missing number be x.
1/2 = 3/x ;
x = 3*2 = 6
(More)

Question|Asked by Starmidnyte

Expert Answered

Updated 10/11/2018 9:02:52 PM

0 Answers/Comments

A car recently sold for $32,345. If there's a 6% sales tax on automobile sales, how much tax will be added to the price of the car? **Weegy:** A car recently sold for $32,345. If there's a 6% sales tax on automobile sales, $1,940.70 will be added to the price of the car. x = $32,345 * 6/100 , x = $32,345 * 0.06 ,x = $1,940.70 **User:** What is 6:12 in simplest form? **Weegy:** 6:12 in simplest form is 1:2. **User:** Paul can type 60 words per minute and Jennifer can type 80 words per minute. How does Paul's typing speed compare to Jennifer's? **Weegy:** Steve can complete the 100m dash in 10 seconds while Paul can run it in 12 seconds. Steve's time compare to Paul's. Steve / paul = 10/12 = 5/6. Steve is 5/6 as fast as Paul. (More)

Question|Asked by Starmidnyte

Expert Answered

Asked 10/11/2018 1:02:33 PM

0 Answers/Comments

33,088,176

questions answered

There are no comments.