Question and answer
the patels took out a 15-year mortgage. how many monthly payments will they have to make on this mortgage
Question
Asked 16 days ago|2/15/2021 2:57:57 AM
Updated 16 days ago|2/15/2021 3:42:14 AM
2 Answers/Comments
s
Get an answer
Original conversation
User: the patels took out a 15-year mortgage. how many monthly payments will they have to make on this mortgage

Weegy: The Patels took out a 15-year mortgage. The Patels have to make 180 monthly payments. 15x12=180
Score 1

User: whats the elapsed time between 3:40 a.m. and 2:00 p.mp.

Weegy: 2 + 2 = 4
|Score .6|alfred123|Points 128958|

User: how many cubic feet are in 3 cubic yards

Weegy: 3 cubic yards is equal to 81 cubic feet. 3*27 = 81
Score 1

User: whats the sum of 5 feet 9 inches and 12 feet 3 inches

Weegy: 15 ft. 7 in is the sum of 6 feet 10 inches and 8 feet 9 inches. 1 feet = 12 inches 6 feet 10 inches + 8 feet 9 inches = 14 feet 19 inches = 15 feet 7 inches.
|Score .9665|emdjay23|Points 211248|

User: change 75 millimeters to decimeters

Weegy: 75 millimeters to decimeters is .75 dm.
Score 1

User: 7:45 A.M. is the same as which of the following military times

Weegy: 45 * 45 = 2,025
Score .8959

User: if john ran a 5-kilometer marathon, how long was that in meters

Weegy: If John ran a 5-kilometer marathon, or 5000 in meters.
|Score 1|sujaysen|Points 26152|

User: how many yards are in 5 miles

Weegy: There are 8,800 yards in 5 miles.
Score 1

User: whats the volume of the block of ice measuring 3 meters long, 1.5 meters wide, and 2 meters high

Weegy: The volume of a block of ice measuring 3 meters long, 1.5 meters wide, and 2 meters high, Volume= l*b*h = 3*1.5 *2 =9 cu.m
|Score 1|Ishm|Points 28414|

User: a shoemaker bought 30 pairs of heels. how many individual heels did the shoemaker buy

Weegy: A shoemaker bought 30 pairs of heels. The shoemaker bought 60 individual heels. 30 * 2 = 60.
|Score 1|Masamune|Points 91487|

User: whats the conversion factor used to convert miles to yards

Weegy: The conversion factor used to convert miles to yards is 1 mile = 1,760 yards.
Score 1

User: the prefix kilo in the metric system means units

Weegy: The prefix kilo in the metric system means 1,000 units.
|Score 1|emdjay23|Points 211248|

User: if military time is 0145, what time is it on a regular clock

Weegy: If military time is 0145, it is 1:45 am a regular clock.
Score 1

User: how many 2-inch segments are there in 12ft

Weegy: There are 72 2-inch segments in 12 ft. Solution: 12 ft= 144 in. 144 / 2 = 72.
|Score .8276|emdjay23|Points 211248|

User: firewood is often sold by the cord. a cord of wood is a bundle measuring 4 feet by 4 feet by 8 feet. whats the volume of a cord of wood in cubic feet

Weegy: Firewood is often sold by the cord. A cord of wood is a bundle measuring 4 feet by 4 feet by 8 feet. The volume of a cord of wood in cubic feet = 4 *4 *8 = 128 cu.ft.
Score 1

User: a merchant bought 30 dozen pairs of gloves. how many individual gloves did the merchant buy

Weegy: A merchant bought 30 dozen pairs of gloves. The merchant bought 360 gloves. 30 * 12 = 360
|Score 1|emdjay23|Points 211248|

User: the gross weight of a package and its contents is 11 pounds 5 ounces. if the packaging weighs 1 pound 15 ounces, whats the net weight of the contents

Weegy: The gross weight of a package and it's contents is 11 pounds 5 ounces. If the packaging weighs 1 pound 15 ounces. [ The net weight of the contents is 9 pounds 6 ounces. Solution: 1 pound = 16 ounces, 11 pounds 5 ounces - 1 pound 15 ounces = 10 pounds 21 ounces - 1 pound 15 ounces = 9 pounds 6 ounces. ]
Score 1

User: theresa worked 9 hours on monday and 7 hours on wednesday. her total pay was $156.00. what is her rate per hour

Weegy: Total time work done= 7 hours+ 9 hours =16 hours, total pay= $156, Rate per hour=156/16= $ 9.75
Score 1

User: a certain alloy contains 14.25% nickel. how much nickel is there in a piece weighing 375 pounds. round your answer to the nearest hundredth

Weegy: A certain alloy contains 14.25% nickel. 53.44 pounds nickel is there in a piece weighing 375 pounds. Solution: 375 * 14.25 % = 375 *0.1425 = 53.44 pounds.
Score 1

User: angelo earns $2,080 each month. his total deductions are 30% of his pay. how much is deducted from his pay each month

Weegy: Angelo earns $2,080 each month. His total deductions are 30% of his pay. The amount deducted from his pay each month is $624.00. $2080*30% = $624.00.
Score 1

User: complete the following using <,>, or = 7 24/4

Weegy: 24 is an American action drama television series created by Joel Surnow and Robert Cochran for Fox.
Score 1

User: 7 24/4

Weegy: 7 > 24/4. Solution: 24/4= 6 7 is greater than 6.
Score 1

User: a student received an 82% on an exam. if there were 50 questions on the exam, which ratio would show the number of questions answered correctly to the total number of questions

Weegy: A student received an 82% on an exam. If there are 50 questions on the exam, The ratio would show the number of questions answered correctly to the total of the number of questions is: "41:50" Solving X = (50 * 82) / 100 X = 41
Score 1

User: what is 36:39 in the simplest form

Weegy: The ratio 36:39 in simplest form is 12:13.
Score 1

User: this question is based on the following circle graph. the graph represents the results of a survey in which 400 people were asked to identify the tv channel on which they preferred to watch the evening news. how many people preferred wclm

Weegy: The graph represents the results of a survey in which 400 people were asked to identify the TV channel on which they preferred to watch the evening news. 76 people preferred WWCN than WANR. Solution: 41% of 400 is 164; 22% of 400 is 88; 164-88=76.
Score 1

User: paul can type 60 words per minute and jennifer can type 80 words per minute. how does pauls typing speed compare to jennifers

Weegy: Paul can type 60 words per minute and Jennifer can type 80 words per minute. Paul typing speed / Jenifer typing speed = 60/80 = 3/4 . Paul type 3/4 as fast as Jennifer.
Score .9231

User: quinzel earns $1254 each month. his total deductions are 20% of his pay. how much is deducted from his pay each month

Weegy: Quinzel earns $1,254 each month. His total deductions are 20% of his pay. So, $1254*0.20 = $250.80 is deducted from his pay each month.
Score 1

User: what number is 22% of 320

Weegy: 22% of 320 = 0.22 * 320 = 70.4
Score 1

User: how else can the ratio 14:1 be written

Weegy: The ratio 14:1 can be written as 14/1
|Score 1|Malekith22|Points 1739|

User: what are the means of the following proportion 3/15 = 12/60

Question
Asked 16 days ago|2/15/2021 2:57:57 AM
Updated 16 days ago|2/15/2021 3:42:14 AM
2 Answers/Comments
New answers
Rating
3
The elapsed time between 3:40 A.M. and 2:00 P.M is: 10 hr. 20 min.
Added 16 days ago|2/15/2021 3:41:26 AM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
3
The means of the following proportion 3 :15 = 12:60 is 15 and 12 , a/b =c/d , Means = b, c. Means = 15 and 12
Added 16 days ago|2/15/2021 3:42:14 AM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
Comments

There are no comments.

Add an answer or comment
Log in or sign up first.
Questions asked by the same visitor
which inverse operation would be used to verify the following equation 102 divided by 3 = 34
Weegy: 102 /3 = 34 , 34 =34 .The inverse operation is 102= 34 *3, 102 =102 User: whats the inverse operation of division Weegy: A tenement is a multi-occupancy building of any sort and often refers to a run-down, overcrowded apartment building or slum building. User: use the rules for multiplication by powers of 10 to calculate 3x10 (More)
Question
Not Answered
Updated 16 days ago|2/15/2021 4:38:40 AM
1 Answer/Comment
The rules for multiplication by powers of 10 to calculate 3 * 100 is 3*10^2 =300.
Added 16 days ago|2/15/2021 4:38:40 AM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
if one apartment requires 36 square yards of carpeting, how many square yards of carpeting do 25 identical apartments require
Weegy: If one apartment requires 36 square yards of carpeting, 25 identical apartments will require 25 *36 = 900 square yards User: which of the following statements contains a quotient Weegy: The following statement contains a quotient: 42 ? 6 = 7 User: whats the selling piece price of a 12543 boat if a 758 discount is given (More)
Question
Not Answered
Updated 16 days ago|2/15/2021 4:27:04 AM
1 Answer/Comment
The selling price of a $12,543 boat if a $758 discount is $11,785. 12543 - 758 = 11,785.
Added 16 days ago|2/15/2021 4:27:04 AM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
whats the selling price of a $12,543 boat if a $758 discount is given
Weegy: The selling price of a $12,543 boat if a $758 discount is given is ($12,543 - $758) = $11,785 User: whats the correct way to write three hundred nine million, fifty-eight thousand, three hundred four Weegy: The correct way to write three hundred nine million, fifty-eight thousand, three hundred four is: 309,058,304. User: use the rules for long division to divide 742 by 11 (More)
Question
Not Answered
Updated 16 days ago|2/15/2021 4:23:30 AM
1 Answer/Comment
The rule for long division to divide 724 by 11 is 65r9 .
Added 16 days ago|2/15/2021 4:23:30 AM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
whats the reciprocal of 7/9
Weegy: The reciprocal of 7/9 is 9/7. User: which one of the following pairs of numbers contains like fractions Weegy: 1/2 and 3/2 contains like fractions. User: whats the reciprocal of 6/5 Weegy: The reciprocal of 7/9 is 9/7. User: whats the reciprocal of 6/5 Weegy: The reciprocal of 7/9 is 9/7. User: whats the fraction 18/24 reduced to its lowest terms Weegy: The fraction 18/ 24 reduced to its lowest terms is 3/4. 18/24 divided by 6/6 equals 3/4 User: on monday sarah had homework in 7/10 of her classes, tuesday 3/5, wednesday 9/11, and thursday 1/2. which day did she have the most homework? Weegy: On Monday Sarah had homework in 7 10 of her classes, Tuesday 3 5 , Wednesday 9 11 , and Thursday 1 2 . She have the most work on Wednesday. Solution: Monday 7 10 = 0.7; Tuesday 3 5 = 0.6 Wednesday 9 11= 0.81 Thursday 1 2 = 0.5. User: multiply 3/4 x 16/9 Weegy: 3/4 *16/9 = (3*16)/ (4*9) = 48/36 = 12*4/12*3 = 4/3 User: 9/11=? Weegy: 9/11 = 18/22. 9/11 = n/22 1/22 n = 9/11 1/22 n / 1/22 = 9/11 / 1/22 n = 18 User: steve bought two plain pizzas and 1/4 of a pepperoni pizza.. in all how much pizza did he buy Weegy: Steve bought 2 plain pizzas and 1/4 of a pepperoni pizza. In all, he bought 2 1/4 pizzas. Solution: 2 + 1/4 = 2 1/4 User: write 10 5/12 as am equivalent improper fraction Weegy: 10 5/12 in improper fraction form is 125/12. User: whats the least common multiple of 2, 6, and 8 Weegy: The least common multiple of 2,6 and 8 is 24. The LCM of 2 , 6 , 8 is 2*2*2*3 = 24 . User: whats the product of 3 2/3 and 14 2/5 Weegy: The product of 3 2/3 and 14 2/5 is 11/3 *72/5 = 264/5= 52 4/5 User: in the booster club, 1/8 of the 128 members are men. how many male members are in the club Weegy: There are 16 male members in the club. 128*1/8 = 128/8 = 16 User: 4 ./. 5 can be written as a fraction represented by which of the following (More)
Question
Not Answered
Updated 16 days ago|2/15/2021 4:16:47 AM
1 Answer/Comment
4 ÷ 5 can be written as a fraction represented by 4/5.
Added 16 days ago|2/15/2021 4:16:47 AM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
compare 7/8 with 14/16 using (,=)
Weegy: 7/8 = 14/16 User: whats 17/12 as a mixed number Weegy: 17/12 as a mixed number = 17 ? 12 = 1 5/12. User: there are two pizzas. conor ate 1/4 of a pizza, brandon 2/8, tyler 3/4, and audrey 4/8. who ate the most of the two pizzas Weegy: There are two pizzas. Conor ate 1 4 of a pizza, Brandon 2 8, Tyler 3 4, and Audrey 4 8. [ Tyler ate the most of the two pizzas. Solution: Conor ate 1/4 of one pizza, that is 1/4 x 8 = 2 slices Brandon ate 2/8 of one pizza, that is 2/8 x 8 = 2 slices Tyler ate 3/4 of one pizza, that is, 3/4 x 8 = 6 slices Audrey ate 4/8, that is 4/8 x 8 = 4 slices. ] User: whats the sum of 3/8 and 1/16 Weegy: 3/8 + 1/16 = 6/16 + 1/16 = 7/16 User: reduce the fraction 36/48 to its lowest terms Weegy: 36 / 48 = 3 / 4 User: divide 7/15 by 3/5 Weegy: (7/15) / (3/5) = (7/15) * (5/3) = 35/45 = 7/9 User: according to the text, a decimal number is defined as which of the following Weegy: A decimal number is defined as a system of numbers or currency where everything is based on the number ten, or on parts of ten. User: a carpenter buys $54.38 worth of parts from a supplier. if he pays for the parts with a $100 bill, how much change will he recieve (More)
Question
Not Answered
Updated 16 days ago|2/15/2021 3:48:12 AM
1 Answer/Comment
A carpenter buys $54.38 worth of parts from a supplier. If he pays for the parts with a $100 bill, he will receive 100 - 54.38 = $45.62 in change.
Added 16 days ago|2/15/2021 3:48:12 AM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
33,408,173
questions answered
Popular Conversations
Find the product. ( n + 8)( n - 2)
Weegy: a^2 - a - 20 = (a + 4)(a - 5) User: Factor k2 + 13 k + 12. Weegy: k^2 - 81 = (k - 9)(k + 9) User: Factor ...
2/25/2021 7:07:40 PM| 4 Answers
Prior to receiving your motorcycle license you must: A. Have a ...
Weegy: Prior to receiving your motorcycle license you must show proof of successfully completing the motorcycle ...
2/21/2021 10:29:55 AM| 2 Answers
Hand palm foot
2/21/2021 4:55:24 PM| 2 Answers
GET
Answers.
GET THE APP.
weegy*
*
Get answers from Weegy and a team of really smart live experts.
S
R
L
Points 100 [Total 1490] Ratings 0 Comments 100 Invitations 0 Offline
S
L
P
P
L
Points 71 [Total 5011] Ratings 1 Comments 61 Invitations 0 Offline
S
L
P
Points 23 [Total 1494] Ratings 0 Comments 23 Invitations 0 Offline
S
L
R
P
Points 22 [Total 2394] Ratings 0 Comments 22 Invitations 0 Offline
S
L
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
Points 21 [Total 3131] Ratings 2 Comments 1 Invitations 0 Online
S
L
1
Points 19 [Total 4586] Ratings 0 Comments 19 Invitations 0 Offline
S
R
Points 9 [Total 51] Ratings 0 Comments 9 Invitations 0 Offline
S
Points 8 [Total 8] Ratings 0 Comments 8 Invitations 0 Offline
S
Points 5 [Total 93] Ratings 0 Comments 5 Invitations 0 Offline
S
Points 3 [Total 3] Ratings 0 Comments 3 Invitations 0 Online
* Excludes moderators and previous
winners (Include)
Home | Contact | Blog | About | Terms | Privacy | © Purple Inc.