Phil Smith is a car salesman. Last week his total sales amounted to $27,650.00, and he received $1,382.50 in commission. What is his rate of commission?
A. 5%
B. 17%
C. 4.8%
D. 23%

Phil Smith a car salesman. Last week his total sales amounted to $27,650.00 and he received $1,382.50 in commission. His commission is 5%. 1,382.50 / 27,650=0.05 = 5%.

Question

Asked 4/5/2018 11:59:20 AM

Updated 160 days ago|8/15/2020 9:57:07 PM

1 Answer/Comment

Rating

8

Phil Smith a car salesman. Last week his total sales amounted to $27,650.00 and he received $1,382.50 in commission. His commission is 5%.

1,382.50 / 27,650=0.05 = 5%.

1,382.50 / 27,650=0.05 = 5%.

Added 160 days ago|8/15/2020 9:57:07 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Noel Devine bought a new dishwasher for $320. He paid $20 down and made 10 monthly payments of $34. What actual yearly interest rate did Noel pay?
A. 29.09%
B. 14.55%
C. 34.38%
D. 68.75%

Question

Not Answered

Updated 160 days ago|8/15/2020 9:59:04 PM

1 Answer/Comment

Noel Devine bought a new dishwasher for $320. He paid $20 down and made 10 monthly payments of $34. The actual yearly interest rate that paid was 14.55%.

Solution: Downpayment + Monthly payment x number of installments = 20 + (34 * 10 ) = 20 + 340 = 360 Interest = 360 - 320 = 40 r = i * 100/ P * nr r = 40 * 100 / 320 * 10/12 r = 4000/266 2/3 = 14.55%

Solution: Downpayment + Monthly payment x number of installments = 20 + (34 * 10 ) = 20 + 340 = 360 Interest = 360 - 320 = 40 r = i * 100/ P * nr r = 40 * 100 / 320 * 10/12 r = 4000/266 2/3 = 14.55%

Added 160 days ago|8/15/2020 9:59:04 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

How many pages does a good r sum have?
A. 2
B. As many as needed
C. 3
D. 1

Question

Not Answered

Updated 1/11/2020 3:09:51 PM

1 Answer/Comment

A good résumé have 2 pages.

Added 1/11/2020 3:09:51 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Caroline bought 20 shares of stock at 101/2, and after 10 months the value of the stocks was 111/4. If Caroline were to sell all her shares of this stock, how much profit would she make?
A. $225
B. $210
C. $10
D. $15

Question

Updated 184 days ago|7/22/2020 11:16:32 AM

1 Answer/Comment

11 1/4 - 10 1/2 = 3/4

number of share = 20

profit = 3/4 *20 =$15

number of share = 20

profit = 3/4 *20 =$15

Added 184 days ago|7/22/2020 11:16:32 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

33,123,213

questions answered

There are no comments.