Question and answer
Synonyms are words that are A. opposite in meaning. B. similar in meaning. C. pronounced the same. D. defined in a thesaurus
Synonyms are words that are similar in meaning.
s
|Score 1|Totoro|Points 7263|
Question
Asked 4/11/2019 11:05:02 AM
Updated 4/11/2019 12:20:08 PM
0 Answers/Comments
This answer has been confirmed as correct and helpful.
Confirmed by yumdrea [4/11/2019 12:20:07 PM]
Get an answer
New answers
Rating

There are no new answers.

Comments

There are no comments.

Add an answer or comment
Log in or sign up first.
Questions asked by the same visitor
From net earnings of $740 per month, Lisa Jones must spend $200 for her portion of the rent on an apartment she shares with two friends. What percent of her net income is her rent payment?
Question
Not Answered
Updated 129 days ago|6/22/2020 3:58:44 PM
1 Answer/Comment
$740 - 100%
$200 - x%
200 * 100 / 740 = 27.027 = 27
From net earnings of $740 per month, Lisa Jones must spend $200 for her portion of the rent on an apartment she shares with two friends. 27% of her net income is her rent payment.
Added 129 days ago|6/22/2020 3:58:44 PM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
Carlos Martin received a statement from his bank showing a balance of $56.75 as of March 15. His checkbook shows a balance of $87.37 as of March 20. The bank returned all the cancelled checks but two. One check was for $5.00 and the other was for $13.25. How much did Carlos deposit in his account between March 15 and March 20?
Question
Not Answered
Updated 95 days ago|7/25/2020 7:43:10 PM
1 Answer/Comment
Carlos Martin received a statement from his bank showing a balance of $56.75 as of March 15th. His checkbook shows a balance of $87.37 as of March 20. The bank returned all the cancelled checks but two. One check was for $5.00 and the other was for $13.25. Carlos deposit $48.87 in his account between the March 15 and the March 20.
Given:
Bal. as of March 15: $56.75
Bal. as of March 20: $87.37
returned checks: 5 + 13.25 = 18.25

Solution:
= (87.37 + 18.25) - 56.75
= 105.62 - 56.75
= $48.87 (answer)
Added 95 days ago|7/25/2020 7:43:10 PM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
A car dealer recently sold five cars for the following profits: $10,126, $9,999, $12,398, $12,007, and $4,567. What was the mean for the profits of the sales? A. $12,398.00 B. $10,375.00 C. $9,819.40 D. $8,906.00
Question
Not Answered
Updated 239 days ago|3/4/2020 4:55:02 AM
1 Answer/Comment
A car dealer recently sold five cars for the following profits: $10,126, $9,999, $12,398, $12,007, and $4,567. $9,819.40 was the mean for the profits of the sales. (10,126+9,999+12,398+12,007+4,567)/5; 49097/5= 9819.4.
Added 239 days ago|3/4/2020 4:55:02 AM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
A car dealer recently sold five cars for the following profits: $10,126, $9,999, $12,398, $12,007, and $4,567. What was the mean for the profits of the sales?
Question
Not Answered
Updated 66 days ago|8/24/2020 1:22:16 PM
1 Answer/Comment
A car dealer recently sold five cars for the following profits: $10,126, $9,999, $12,398, $12,007, and $4,567. The mean for the profits of the sales is $9,819.40.

Mean = 10,126 + 9,999 + 12,398 + 12,007 + 4,567÷5;
49,097/5 = $9,819.40.
Added 66 days ago|8/24/2020 1:22:16 PM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
17. Jan Quint earns $11.00 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 9 hours of overtime, and 12 hours of holiday time. How much did she earn last week?
Question
Not Answered
Updated 346 days ago|11/17/2019 9:29:37 PM
1 Answer/Comment
Jan Quint earns $11.00 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 9 hours of overtime, and 12 hours of holiday time. $852.50 she earn last week.



11 + (11/2) = 11 + 5.5 = $16.50.
= 11 x 2 = $22.00.
40 hours regular time = 40 x 11 = $440. 9 hours overtime = 9 x 16.50 = $148.50.
12 hours holiday time = 12 x 22 = $264. 440 + 148.50 + 264 = $852.50.
Added 346 days ago|11/17/2019 9:29:37 PM
This answer has been confirmed as correct and helpful.
32,554,822
questions answered
Popular Conversations
What is wailing?
10/27/2020 3:43:18 AM| 6 Answers
An ocean wave is an example of a(n) _____ wave form.
Weegy: An ocean wave is an example of a surface wave. User: primary wave User: a space in which particles have ...
10/26/2020 2:20:04 PM| 6 Answers
Write the following equation in the general form Ax + By + C = 0. 2x ...
Weegy: 2x + y = 6 in general form is 2x + y - 6 = 0 User: Write the following equation in the general form Ax + By + ...
10/19/2020 9:42:21 PM| 5 Answers
There are twelve months in year.
Weegy: 12+12 = 24 User: Approximately how many hours does she play soccer in a year?
10/26/2020 3:19:01 PM| 3 Answers
Amendment two
Weegy: An amendment is a formal or official change made to a law, contract, constitution, or other legal document. ...
10/21/2020 3:13:51 PM| 3 Answers
GET
Answers.
GET THE APP.
weegy*
*
Get answers from Weegy and a team of really smart live experts.
S
L
L
Points 1969 [Total 6703] Ratings 0 Comments 1959 Invitations 1 Offline
S
L
L
1
Points 1849 [Total 8611] Ratings 14 Comments 1709 Invitations 0 Online
S
L
P
R
P
R
L
P
P
C
R
P
R
L
P
R
P
R
P
R
Points 1419 [Total 17093] Ratings 4 Comments 1129 Invitations 25 Offline
S
L
R
Points 1367 [Total 1701] Ratings 0 Comments 1367 Invitations 0 Offline
S
L
Points 1005 [Total 1173] Ratings 1 Comments 995 Invitations 0 Offline
S
L
P
P
P
1
P
L
1
Points 485 [Total 8636] Ratings 7 Comments 415 Invitations 0 Online
S
L
P
1
L
Points 425 [Total 5960] Ratings 5 Comments 375 Invitations 0 Offline
S
L
Points 374 [Total 405] Ratings 0 Comments 374 Invitations 0 Offline
S
L
Points 204 [Total 3031] Ratings 7 Comments 134 Invitations 0 Offline
S
L
Points 203 [Total 203] Ratings 0 Comments 203 Invitations 0 Offline
* Excludes moderators and previous
winners (Include)
Home | Contact | Blog | About | Terms | Privacy | © Purple Inc.