A grocery store sells chili peppers at $2.04 for a dozen. At this rate, what's the cost per pepper? A. $1.70 B. $0.17 C. $1.07 D. $0.07

A grocery store sells chili peppers at $2.04 for a dozen. At this rate, the cost per pepper is: $0.17.
2.04/12=0.17

s

|Score 1|matahari|Points 63577|

Question

Asked 4/5/2019 10:12:30 AM

Updated 231 days ago|3/13/2020 11:22:36 AM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Confirmed by Sting [3/13/2020 11:22:35 AM]

Rating

There are no new answers.

10. During a hoagie sale fundraiser, a ski club sold 42 Italian hoagies and 53 roast beef hoagies. What is the ratio of Italian hoagies sold to the total number of hoagies sold? A. 42:53 B. 53:42 C. 42:95 D. 53:95 **Weegy:** During a hoagie sale fundraiser, a ski club sold 42 Italian hoagies and 53 roast beef hoagies. Total hoagies sold = 42 + 53 = 95. Ratio of Italian hoagies sold to the total number of hoagies sold = 42:95. (More)

Question

Expert Answered

Updated 4/5/2019 10:45:55 AM

0 Answers/Comments

5. A student received a 75% on an exam. If there were 20 questions on the exam, which ratio would show the number of questions answered correctly to the total number of questions? A. 15:20 B. 5:20 C. 20:5 D. 20:15

Question

Not Answered

Updated 48 days ago|9/11/2020 8:34:18 PM

1 Answer/Comment

A student received a 75% on an exam. If there were 20 questions on the exam, the correct ratio is 15:20.

Solution:

20 * 0.75 = 15. 15/20 = 0.75

Solution:

20 * 0.75 = 15. 15/20 = 0.75

Added 48 days ago|9/11/2020 8:34:18 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Of the employees who work at Stalling Printing, 90% attended the safety procedures meeting. If 63 employees attended the meeting, how many employees work at Stalling Printing? A. 57 B. 128 C. 143 D. 70 **Weegy:** Of the employees who work at Stalling Printing, 90% attended the safety procedures meeting. If 63 employees attended the meeting, 70 employees work at Stalling Printing. x/100 = 63/90
90x = 63 * 100
90x = 6,300
x = 6,300/90
x = 70 (More)

Question

Updated 35 days ago|9/24/2020 11:08:18 PM

0 Answers/Comments

32,562,331

questions answered

There are no comments.