If your paycheck indicates that you worked 7.5 hours each day in an 8-day pay period, how many hours did you work in all?
A. 45 hours
B. 40 hours
C. 54 hours
D. 60 hours

If your paycheck indicates that you worked 7.5 hours each day in an 8-day pay period, how many hours did you work in all?
A. 45 hours
B. 40 hours
C. 54 hours
D. 60 hours

If your paycheck indicates that you worked 7.5 hours each day in an 8-day pay period, how many hours did you work in all? A. 45 hours B. 40 hours C. 54 hours D. 60 hours

Original conversation

User: If your paycheck indicates that you worked 7.5 hours each day in an 8-day pay period, how many hours did you work in all?
A. 45 hours
B. 40 hours
C. 54 hours
D. 60 hours

Weegy: 7.5*8=60 hours.
The answer is D. 60
Percysk|Points 51|

User: It takes you approximately 1/3 hour to type a memo. If you plan to work for 6 hours, how many memos can you type?
A. 9
B. 18
C. 6
D. 2

User: If the price of tape is $10.00 for 8 rolls, how much does one roll cost?
A. $2.10
B. $1.25
C. $1.15
D. $1.40

User: Divide 254 by 11.8. Round your answer to the nearest hundredth.
A. 21.53
B. 20.97
C. 22.07
D. 21.35

User: A coat that originally sold for $369.00 is on sale at a 40% discount? How much will you pay for the coat?
A. $224.00
B. $218.50
C. $225.15
D. $221.40

Weegy: A coat that originally sold for $369.00 is on sale at a 40% discount. The discounted price of the coat would be $221.40.

$369.00 - (40% of $369.00)

40% of 369.00 = $369.00 * 0.4 = $147.6

$369.00 - $147.60 = $221.40

User: Peggy earns $0.68 per piece as a garment worker. What are her total wages if she had the following production rate?
Monday 81
Tuesday 88
Wednesday 92
Thursday 93
Friday 89
A. $315.24
B. $301.24
C. $300.00
D. $443.00

Weegy: C. $301.24 are her total wages if she had. Monday 81 = 55.08
Tuesday 88 = 59.84
Wednesday 92 = 62.56
Thursday 93 = 63.24
Friday 89 = 60.52
jeifunk|Points 73662|

User: What is the decimal equivalent of 56%?
A. 5.60
B. .056
C. .56
D. .0056

Weegy: 56% to decimal = A. .56 alfred123|Points 103569|

User: Find the selling price of an item listed at $400 subject to a discounted series of $25%, 10%, and 5%.
A. $300.00
B. $225.00
C. $256.50
D. $270.00

User: You receive an invoice for $565.00 with terms 3/10, net 30. If you pay it immediately, how much will you pay?
A. $558.05
B. $559.95
C. $548.05
D. $551.25

Weegy: The answer is B. $548.05. Micharnaezz|Points 120|

User: Last week your weight was 205 pounds. After dieting all week, you realize a weight loss of 4%. How many pounds did you lose?
A. 8.2 pounds
B. 9.0 pounds
C. 8.6 pounds
D. 9.2 pounds

It takes you approximately 1/3 hour to type a memo. If you plan to work for 6 hours, you can type 18 memos. 1/3 hour to type one memo, so can type 3 memos in 1 hour. Working for 6 hours, 6 x 3 = 18.

Weegy: Each medication within a pharmacy has a unique identifying number known as the - The National Drug Code.
User: When the patient comes into the pharmacy to pick up a prescription, the pharm tech must
A. ask if the patient has any questions for the pharmacist.
B. ask if the patient has any additional shopping to do.
C. confirm the patient's home phone number.
D. verify the prescribing physician's name and address
(More)

There are no comments.