If a polygon is drawn inside a circle, we say that the

If a polygon is drawn inside a circle, we say that the: circle circumscribes the polygon.

Question

Asked 12/5/2018 11:09:11 AM

Updated 72 days ago|9/15/2020 12:15:59 PM

1 Answer/Comment

Rating

8

If a polygon is drawn inside a circle, we say that the: circle circumscribes the polygon.

Added 72 days ago|9/15/2020 12:15:59 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Nancy is a telemarketer who calls 96 people each day. How many people will she call in a 5-day workweek?
A. 430
B. 460
C. 480
D. 380

Question

Updated 12/4/2018 6:52:27 PM

1 Answer/Comment

Nancy is a telemarketer who calls 96 people each day. She will call 480 people in a 5-day work week.

96 * 5 = 480

96 * 5 = 480

Added 12/4/2018 6:52:27 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

You have 8 employees. How many jobs will each employee have to do if there are 96 work orders?
A. 9
B. 16
C. 10
D. 12

Question

Not Answered

Updated 12/4/2018 6:31:47 AM

1 Answer/Comment

Jane worked 32 hours in one week. If she worked the same number of hours each day for 4 days, how many hours a day did she work?
A. 6
B. 10
C. 4
D. 8

Question

Not Answered

Updated 164 days ago|6/15/2020 1:40:42 PM

1 Answer/Comment

Jane worked 32 hours in one week. If she worked the same number of hours each day for 4 days, she worked 8 hours each day.

32/4=8.

32/4=8.

Added 164 days ago|6/15/2020 1:40:42 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

If Sally takes home $1,356 each month, what is her yearly salary?
A. $14,560
B. $16,272
C. $13,560
D. $15,272 **Weegy:** Sally's yearly sallary is 1,356*12 = $16,272. (More)

Question

Updated 12/4/2018 7:20:19 AM

0 Answers/Comments

An employee travels 26 miles round trip from his home to work. If he works 5 days a week, how many miles does he travel in a week?
A. 137 miles
B. 140 miles
C. 133 miles
D. 130 miles

Question

Not Answered

Updated 164 days ago|6/15/2020 1:42:43 PM

1 Answer/Comment

An employee travels 26 miles round trip from his home to work. If he works 5 days a week, he travels 130 miles in a week.

Total distance for 5 days = 26miles*5 days = 130 miles.

Total distance for 5 days = 26miles*5 days = 130 miles.

Added 164 days ago|6/15/2020 1:42:43 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

32,739,248

questions answered

There are no comments.