Question 13 of 20 : Select the best answer for the question.
13. At a certain university the student to teacher ratio is 16:1. If there are 2,000 students enrolled, how many teachers must be employed to maintain this ratio?
A. 125
B. 215
C. 28,000
D. 200

s

At a certain university, the student to teacher ratio is 16:1. If there are 2000 students enrolled, 125 teachers must be employed to maintain this ratio. Ratio between students and teacher = 16:1 , 16/1 =2000 /x , x = 2000/16 = 125 teachers.

Question

Asked 10/16/2018 9:57:58 AM

Updated 324 days ago|11/6/2020 2:47:34 PM

1 Answer/Comment

Rating

3

At a certain university, the student to teacher ratio is 16:1. If there are 2000 students enrolled, 125 teachers must be employed to maintain this ratio. Ratio between students and teacher = 16:1 , 16/1 =2000 /x , x = 2000/16 = 125 teachers.

Added 324 days ago|11/6/2020 2:47:34 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Question 4 of 20 : Select the best answer for the question.
4. Carlos Martin received a statement from his bank showing a balance of $56.75 as of March 15. His checkbook shows a balance of $87.37 as of March 20. The bank returned all the cancelled checks but two. One check was for $5.00 and the other was for $13.25. How much did Carlos deposit in his account between March 15 and March 20?
A. $11.22
B. $125.87
C. $162.37
D. $48.87

Question

Not Answered

Updated 134 days ago|5/15/2021 1:32:02 PM

1 Answer/Comment

Carlos Martin received a statement from his bank showing a balance of $56.75 as of March 15. His checkbook shows a balance of $87.37 as of March 20. The bank returned all the cancelled checks but two. One check was for $5.00 and the other was for $13.25. Carlos deposited $48.87 in his account between March 15 and March 20. Solution: $56.75 - ( $5.00+$13.25) = $38.5; $87.37 - $38.5 = 48.87.

Added 134 days ago|5/15/2021 1:32:02 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Question 6 of 20 : Select the best answer for the question.
6. Lily Quinn makes $12.50 an hour. She works 4 hours on Monday, 6 hours on Tuesday, 9 hours on Wednesday, 3 hours on Thursday, and 7 hours on Friday. What is her gross pay?
A. $462.50
B. $420.50
C. $325.50
D. $362.50 **Weegy:** 4+ 6 + 9 + 3 + 7 = 29 **User:** Question 7 of 20 : Select the best answer for the question.
7. A water tank can hold 234 cubic meters of water. How many gallons can the water tank hold?
A. .886 gallons
B. 61,776 gallons
C. 6,176 gallons
D. 23,400 gallons **Weegy:** A water tank can hold 234 cubic meters of water. 61776 gallons can the water tank hold.
Solution:
1 cubic meter = 264 , 234 cubic meters = 234 * 264 = 61776 gallons. **User:** Question 8 of 20 : Select the best answer for the question.
8. Glenn Andrews recently bought a motorcycle for $3,950. If he had to pay 6% sales tax on the bike, what was the total cost of the motorcycle?
A. $3,713
B. $4,010
C. $2,370
D. $4,187 (More)

Question

Not Answered

Updated 162 days ago|4/17/2021 2:04:17 PM

1 Answer/Comment

Glenn Andrews recently bought a motorcycle for $3,950. If he had to pay 6% sales tax on the bike, the total cost of the motorcycle was $4,187. $3,950 + ($3,950*6/100) = $4,187

Added 162 days ago|4/17/2021 2:04:17 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Question 11 of 20 : Select the best answer for the question.
11. If Michelle walked 5 meters, how many inches did she walk?
**Weegy:** If Michelle walked 5 meter, she walked 196.85 inches.
**User:** Question 12 of 20 : Select the best answer for the question.
12. Sarah bought a lawnmower for $320. She signed up for the buy now pay later plan at the store with the following conditions: $100 down and payments of $25 for the next 12 months. The extra cost paid by taking this plan is equivalent to what actual yearly rate of interest?
A. 67%
B. 65%
C. 25%
D. 85% (More)

Question

Not Answered

Updated 251 days ago|1/17/2021 4:43:16 PM

1 Answer/Comment

Sarah bought a lawnmower for $320. She signed up for the buy now pay later plan at the store with the following conditions: $100 down and payments of $25 for the next 12 months. The extra cost paid by taking this plan is equivalent to 25% actual yearly rate of interest. Solution: 100 down+25 x 12 months; 100+25 x 12; 100+300 = 400; 400-320=80; 80/320=8/32=4/16=2/8=1/4=0.25/1; 0.25/1 times 100/100=25/100=25%.

Added 251 days ago|1/17/2021 4:43:16 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Question 10 of 20 : Select the best answer for the question.
10. A room has an area of 121 ft2 but carpeting is only sold in m2. How much carpeting is needed to carpet the room?
A. 18.76 m2
B. 12.1 m2
C. 101.17 m2
D. 11.24 m2

Question

Not Answered

Updated 213 days ago|2/25/2021 2:47:41 PM

1 Answer/Comment

A room has an area of 121 ft sq. but carpeting is only sold in mt. sq. 1 sq. mt = 10.7639 ft.sq. , 1 ft sq= 0.0929 , 121 ft sq. = 0.0929 *121 =11.24 mt sq. 11.24 sq. mt carpeting is needed to carpet the room.

Added 213 days ago|2/25/2021 2:47:41 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Question 14 of 20 : Select the best answer for the question.
14. Dawn Lingua bought three yards of cloth to make some curtains. The cloth was on sale for $2.25 per yard. How much did Dawn pay for the cloth if the sales tax was 5%?
A. $7.09
B. $2.36
C. $8.07
D. $7.25 **Weegy:** Dawn payed $2.36. (More)

Question

Updated 8/25/2020 8:02:57 AM

1 Answer/Comment

Dawn Lingua bought three yards of cloth to make some curtains. The cloth was on sale for $2.25 per yard. Dawn paid for the cloth with sales tax was $7.09.

Solution: Cost of 3 yard cloth = $2.25 × 3 = $6.75; Sales tax on the total cost = 5% of 6.75 = (5/100) × 6.75 = 0.05 × 6.75 = $0.3375; 6.75 + 0.3375 = $7.0875.

Solution: Cost of 3 yard cloth = $2.25 × 3 = $6.75; Sales tax on the total cost = 5% of 6.75 = (5/100) × 6.75 = 0.05 × 6.75 = $0.3375; 6.75 + 0.3375 = $7.0875.

Added 8/25/2020 8:02:56 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

34,465,023

questions answered

S

L

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

P

1

L

P

1

Points 804 [Total 6677] Ratings 19 Comments 614 Invitations 0 Offline

There are no comments.