You purchase a shirt for $8.50. There is a 6% sales tax. Your total cost will be

You purchase a shirt for $8.50. There is a 6% sales tax. Your total cost will be $9.01.
Solution: Cost price = $8.50
Sales tax = 6% x 8.50
0.06 x 8.50 = $0.51
Total cost = Cost price + Sales tax
= $8.50 + $0.51 = $9.01

g
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1564665647093-0'); });

Expert answered|bheng2x|Points 66|

Question

Asked 11/25/2014 12:34:20 PM

Updated 11/25/2014 12:59:18 PM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Confirmed by sujaysen [11/25/2014 12:59:18 PM]

Rating

There are no new answers.

The quotient of 5/31 divided by 15/23, reduced to the lowest fraction, is A. 23/93. B. 75/373. C. 115/465. D. 93/23 or 4 1/23. **Weegy:** B. [ 23/93
Here's how I got the answer:
Divide 5/31 by 15/23 to get the quotient:
a) Flip the divisor (15/23) so it is 23/15
b) Mutiply the flipped divisor (23/15) by the dividend
c) 23/15 X 5/31 = 23/93
d) The quotient, 23/93, is reduced to lowest terms, so 23/93 is the final answer.
Hope I helped! ] **User:** The number 248,682 rounded off to the nearest hundreds becomes **Weegy:** The number 248,682 rounded off to the nearest hundreds becomes 248,700. **User:** The total of 36, 78, 198, 475, and 620 is **User:** The amount $180.00 is what percent greater than $135.00? **Weegy:** The answer is 33.333 % You can get what percent 180 is of 135 by dividing 180 by 135 and multiplying by 100.
You can win what percentage greater it is by subtracting 100% from this number. [ 180 = 135 x 1.3333333
So, it is 33% larger 25% Exactly a third 33.3% precisely my friend. 180 = 135x source: moreFAQ, wiki and yahoo! ] **User:** Express 79.2% as a decimal. **User:**
Subtracting 8.263 from 13.48, you obtain
**User:** Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. To the nearest hundredth, what percent of the cards is left? **Weegy:** 600-280 = 320 left. 320/600 * 100 = 53.33 % rounded to the nearest hundredth. **User:** The total of 42, 75, 189, 301, and 728 is **Weegy:** 42 + 75 + 189 + 301 + 728 = 1,335. Your answer is A. 1,335.
**User:** The quotient of 794.1 divided by 7.61, expressed to two decimal places, is **User:** 35.4% expressed as a decimal becomes **User:** The number 1,563,385 rounded off to the nearest million becomes **Weegy:** 1,563,385 rounded off to the nearest million becomes 2,000,000 **User:** The product of 8/15, 6/5, and 1/3 is (More)

Question

Not Answered

Updated 11/25/2014 8:56:25 PM

1 Answer/Comment

34,468,272

questions answered

S

L

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

P

1

L

P

1

Points 821 [Total 6694] Ratings 19 Comments 631 Invitations 0 Online

There are no comments.