a real estate broker sold your house for $72,000. the borker's commission was 6% of the selling price. how much would you get for the house after the commission is paid/

A real estate broker sold your house for $72,000. The broker's commission was 6% of the selling price. After the commission is paid, you would get $67,680 for the house. $72,000 x 0.06 = $4,320 $72,000 - $4,320 = $67,680

Question

Asked 8/19/2022 2:22:30 AM

Updated 8/19/2022 2:39:36 AM

1 Answer/Comment

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

Rating

3

A real estate broker sold your house for $72,000. The broker's commission was 6% of the selling price. After the commission is paid, you would get $67,680 for the house.

$72,000 x 0.06 = $4,320

$72,000 - $4,320 = $67,680

$72,000 x 0.06 = $4,320

$72,000 - $4,320 = $67,680

Added 8/19/2022 2:39:36 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

how amny cubic feet in 3 cubic yards? **Weegy:** 3 (cubic yards) = 81 cubic feet
(More)

Question

Expert Answered

Asked 8/18/2022 3:28:00 AM

0 Answers/Comments

The prefix kilo in the metic system means ____ units **Weegy:** The prefix kilo in the metic system means thousand units. **User:** 8 gallons equals how many pints? **Weegy:** There are 8 pints in a gallon, therefore 8 gallons is equal to 8 x 8 = 64 pints.
(More)

Question

Updated 140 days ago|6/25/2024 7:29:22 AM

1 Answer/Comment

1 US gallon = 8 US pints, 8 gallons is equals to 64 pints.

Solution:

8 gallons × 8 = 64 pints. Ans.

Solution:

8 gallons × 8 = 64 pints. Ans.

Added 140 days ago|6/25/2024 7:29:22 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

what would you have to do to change 10 cubic feet into cubic inches? **Weegy:** There are 1728 cubic inches in a cubic foot. to change 10 cubic feet into cubic inches, multiply 10 by 1728. 10 x 1728 = 17,280 cubic inches.
(More)

Question

Updated 8/26/2022 5:38:55 AM

0 Answers/Comments

whats the sum of 5 feet 9 inches and 12 feet and 3 inches **Weegy:** 18 ft is the sum of 5 feet 9 inches and 12 feet 3 inches.
Solution:
1 feet = 12 inches
5 ft + 9 in + 12 ft + 3 in
= 17 ft + 12 in
= 17 ft + 1 ft
= 18 ft.
(More)

Question

Updated 2/11/2023 10:27:25 PM

0 Answers/Comments

Susan wants to buy a paddle boat for $84. she'll pay 20% down and pay the rest in 6 monthy installments. what will be the amount of each monthy payment?

Question

Not Answered

Updated 8/18/2022 6:53:34 AM

1 Answer/Comment

The amount of each monthly payment is $112.

Solution:

840 *20% = 840*0.20 = $168;

payment left = 840 -168 = 672;

monthly payment = 672/6 = $112.

Solution:

840 *20% = 840*0.20 = $168;

payment left = 840 -168 = 672;

monthly payment = 672/6 = $112.

Added 8/18/2022 6:53:34 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

39,583,326

questions answered

There are no comments.