A company pays $379.50 for its employees to attend a luncheon. If the cost is $8.25 per person, how many employees does the company have?
A. 42
B. 46
C. 56
D. 52

A company pays $379.50 for its employees to attend a luncheon. If the cost is $8.25 per person, the company has 46 employees. $379.50/$8.25 = 46

s

Question

Asked 11/30/2017 1:14:57 PM

Updated 11/30/2017 8:05:36 PM

1 Answer/Comment

Rating

8

A company pays $379.50 for its employees to attend a luncheon. If the cost is $8.25 per person, the company has 46 employees.

$379.50/$8.25 = 46

$379.50/$8.25 = 46

Added 11/30/2017 8:05:36 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

If an office is 120 sq ft, what is the measurement in square meters? A. 12.152 sq meters B. 12.148 sq meters C. 11.148 sq meters D. 11.152 sq meters

Question

Updated 241 days ago|1/30/2021 8:55:45 AM

1 Answer/Comment

If an office is 120 sq ft, the measurement in square meters is 11.148 sq meters.

Added 241 days ago|1/30/2021 8:55:45 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Divide 254 by 11.8. Round your answer to the nearest hundredth.
A. 21.35
B. 21.53
C. 20.97
D. 22.07
**Weegy:** 254 / 11.8 = 21.5254 or 21.53 **User:**
How many U.S. quarts are contained in 12 L?
A. 11.352 qt
B. 13.638 qt
C. 12.684 qt
D. 10.56 qt
Mark for r
**Weegy:** 12.684 U.S. quarts are contained in 12 L. **User:**
A pet store has eight dogs and cats. Three are dogs. What fraction represents the number of cats?
A. 5/8
B. 1/2
C. 3/8
D. 1/4
**Weegy:** A pet store has eight dogs and cats. Three are dogs. What fraction represents the number of cats? The answer is D. 5/8. **User:**
What is 51/4 ÷ 22/7 ?
A. 12
B. 2
C. 1219/64
D. 219/64
(More)

Question

Updated 241 days ago|1/30/2021 9:09:10 AM

1 Answer/Comment

5 1/4 ÷ 2 2/7 = 21/4 / 16/7 = 21/4 * 7/16 = 147/64 = 2 19/64.

Added 241 days ago|1/30/2021 9:09:10 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

If you spend $8.50 for lunch on Monday, $3.95 on Tuesday, and $11.15 on Friday, how much have you spent for lunch this week? A. $18.15 B. $24.95 C. $ 25.10 D. $23.60 **Weegy:** Monday: $8.5;
Tuesday: $3.95;
Friday: $11.15;
8.5+3.95+11.15 = 23.60
Thus, the total amount on lunch this week is $23.6. **User:**
Reduce 24/40 to its lowest terms.
A. 12/20
B. 3/5
C. 2/5
D. 4/5
**Weegy:** 24/40 reduced to its lowest terms is 3/5. 24/8 = 3; 40/8 = 5. (More)

Question

Updated 176 days ago|4/5/2021 8:31:56 PM

0 Answers/Comments

If the price of tape is $10.00 for 8 rolls, how much does one roll cost? A. $2.10 B. $1.15 C. $1.25 D. $1.40

Question

Updated 11/30/2017 8:06:33 PM

1 Answer/Comment

If the price of tape is $10.00 for 8 rolls, one roll costs $1.25.

$10.00/8 = $1.25

$10.00/8 = $1.25

Added 11/30/2017 8:06:33 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A company pays $379.50 for its employees to attend a luncheon. If the cost is $8.25 per person, how many employees does the company have? A. 42 B. 46 C. 56 D. 52

Question

Not Answered

Updated 11/30/2017 7:09:41 PM

1 Answer/Comment

A company pays $379.50 for its employees to attend a luncheon.

The cost is $8.25 per person;

So, the number of employees of this company: 379.5/8.25 = 46 (people)

The cost is $8.25 per person;

So, the number of employees of this company: 379.5/8.25 = 46 (people)

Added 11/30/2017 7:09:41 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

34,471,344

questions answered

S

L

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

P

1

L

P

1

Points 842 [Total 6715] Ratings 19 Comments 652 Invitations 0 Offline

There are no comments.