If a university wants to maintain a 14:1 ratio between students and teachers, how many teachers would be needed to accommodate 896 students?
A. 64 teachers
B. 100 teachers
C. 28 teachers
D. 14 teachers

If a university wants to maintain a 14:1 ratio between students and teachers, 896 / 14 = 64 teachers would be needed to accommodate 896 students.

s

Question

Asked 4/12/2019 11:32:24 AM

Updated 141 days ago|6/7/2020 10:39:40 AM

1 Answer/Comment

Rating

8

If a university wants to maintain a 14:1 ratio between students and teachers, 896 / 14 = 64 teachers would be needed to accommodate 896 students.

Added 141 days ago|6/7/2020 10:39:40 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A merchant bought 30 dozen pairs of gloves. How many individual gloves did the merchant buy?
A. 720
B. 420
C. 360
D. 300 **Weegy:** A merchant bought 30 dozen pairs of gloves. He bought 720 individual gloves. 30*2*12=720 **User:** If military time is 0145, what time is it on a regular clock? **Weegy:** If military time is 0145, it is 1:45 am a regular clock.
**User:** What's the sum of 6 feet 10 inches and 8 feet 9 inches? (More)

Question

Not Answered

Updated 4/12/2019 1:52:43 PM

0 Answers/Comments

During a hoagie sale fundraiser, a ski club sold 42 Italian hoagies and 53 roast beef hoagies. What is the ratio of Italian hoagies sold to the total number of hoagies sold?

Question

Not Answered

Updated 145 days ago|6/3/2020 3:44:47 AM

1 Answer/Comment

During a hoagie sale fundraiser, a ski club sold 42 Italian hoagies and 53 roast beef hoagies. The ratio of Italian hoagies sold to the total number of hoagies sold is 42:95.

Solution:

total hoagies = 42 + 53 = 95

Solution:

total hoagies = 42 + 53 = 95

Added 145 days ago|6/3/2020 3:44:47 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A certain alloy contains 14.25% nickel. How much nickel is there in a piece weighing 375 pounds? Round your answer to the nearest hundredth. **Weegy:** A certain alloy contains 14.25% nickel. 53.44 pounds nickel is there in a piece weighing 375 pounds.
Solution:
375 * 14.25 % = 375 *0.1425 = 53.44 pounds. **User:** Quinzel earns $1,254 each month. His total deductions are 20% of his pay. How much is deducted from his pay each month?
(More)

Question

Not Answered

Updated 6 days ago|10/19/2020 4:17:01 PM

0 Answers/Comments

A real estate broker sold your house for $72,000. The broker's commission was 6% of the selling price. How much would you get for the house after the commission is paid?
A. $76,320
B. $73,200
C. $67,680
D. $70,800

Question

Not Answered

Updated 70 days ago|8/17/2020 4:07:28 AM

1 Answer/Comment

A real estate broker sold your house for $72,000. The broker's commission was 6% of the selling price. After the commission is paid, you would get $67,680 for the house. $72,000 x 0.06 = $4,320 $72,000 - $4,320 = $67,680

Added 70 days ago|8/17/2020 4:07:28 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

The number on the bottom of a fraction is called the **Weegy:** Denominator is the number on the bottom of a fraction. **User:** A real estate broker sold your house for $189,000. The broker's commission was 4.5% of the selling price. How much would you get for the house after the commission is paid?
A. $182,545
B. $129,000
C. $180,495
D. $150,000 (More)

Question

Not Answered

Updated 70 days ago|8/17/2020 4:08:19 AM

1 Answer/Comment

A real estate broker sold your house for $189,000. The broker's commission was 4.5% of the selling price. You would get $180,495 for the house after commission is paid. Commission 4.5% of 189,000 = 8,505 , 189,000 - 8,505 = 180,495.

Added 70 days ago|8/17/2020 4:08:19 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

32,518,750

questions answered

There are no comments.