During solstice, around June 21 each year, people in the northern hemisphere can expect
A. only 5 hours of sunlight.
B. a long day of sunlight.
C. 12 hours of sunlight.
D. no sunlight.

Question

Asked 5/16/2018 2:43:50 PM

Updated 10/8/2022 7:38:26 AM

1 Answer/Comment

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

Score .9942

Expert answered|Score 1|vchutkan|Points 6760|

Question

Asked 5/16/2018 2:43:50 PM

Updated 10/8/2022 7:38:26 AM

1 Answer/Comment

Rating

3

Venus has 0 moons.

Added 10/8/2022 7:38:26 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

20 is what percent of 50? A. 250% B. 40% C. 30% D. 10% **Weegy:** 20 is 40% percent of 50.
20/50 = x/100;
0.4 = x/100;
x = 0.4 * 100;
x = 40 **User:** Which of the following is an example of an improper fraction?
A. 10/3
B. 6/7
C. 4/5
D. 3/10 **Weegy:** 3 3/5 as an improper fraction is 18/5. (More)

Question

Updated 5/15/2018 3:47:30 PM

1 Answer/Comment

10/3 is an example of an improper fraction.

Added 5/15/2018 3:47:23 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Express the fractions 3/4, 7/16, and 5/8 with the LCD. A. 12/16, 7/16, 10/16 B. 24/32, 14/32, 24/32 C. 9/16, 49/16, 36/16 D. 3/4, 2/4, 3/4

Question

Updated 5/15/2018 3:39:06 PM

1 Answer/Comment

The fractions 3/4, 7/16, and 5/8 with the LCD is 12/16, 7/16, 10/16.

Added 5/15/2018 3:39:06 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A shipping company charged $15 to ship a package and 5% of the shipping charge for insurance on the package. What was the total cost to ship this particular item? A. $15.75 B. $90.00 C. $22.50 D. $25.20 **Weegy:** A shipping company charged $15 to ship a package and 5% of the shipping charge for insurance on the package. The total cost to ship this particular item was $15.75.
$15 + (15 * .05) = 15 + .75 = $15.75. **User:** Calculate the product of 8/15, 6/5, and 1/3.
A. 48/15
B. 16/75
C. 16/15
D. 48/30 **Weegy:** 8/15* (6/5) * (1/3) (More)

Question

Updated 175 days ago|6/16/2023 9:43:47 PM

1 Answer/Comment

The product of 8/15, 6/5, and 1/3 is 16/75.

Solution: 8/15 * 6/5 * 1/3 =(8*6*1) / (15*5*3) = 48/225 = (16*3)/(75*3) = 16/75.

Solution: 8/15 * 6/5 * 1/3 =(8*6*1) / (15*5*3) = 48/225 = (16*3)/(75*3) = 16/75.

Added 175 days ago|6/16/2023 9:43:46 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Find the amount of the discount on a $234 item with a discount of 15%. A. $23.40 B. $35.01 C. $35.10 D. $40.00 **Weegy:** The amount of the discount on a $234 item with a discount of 15% is $35.10.
Solution:
234 x 0.15 = $35.10. (More)

Question

Updated 3/20/2021 7:31:39 PM

0 Answers/Comments

If you divide an inheritance of $45,600.00 among 22 heirs, what will each heir receive? A. $207.27 B. $2,073.72 C. $2,027.27 D. $2,072.73 **Weegy:** If you divide an inheritance of $45,600.00 among 22 heirs, each heir will receive $2,072.73. **User:** Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 61/2 hours of overtime, and 8 hours of holiday time. How much did she earn?
A. $394.50
B. $190.75
C. $74.37
D. $140.00 (More)

Question

Not Answered

Updated 21 days ago|11/17/2023 1:51:50 PM

1 Answer/Comment

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 6 1/2 hours overtime, and 8 hours of holiday time. She earned $394.50. Solution: 40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

Added 6/12/2020 9:42:45 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

38,687,716

questions answered

There are no comments.