Which of the following shouldn't be listed with author names in a citation? A. Jr. B. III C. Sr. D. Dr.

"Dr." shouldn't be listed with author names in a citation.

s

Question

Asked 1/6/2018 7:45:13 PM

Updated 7/6/2020 8:49:22 AM

1 Answer/Comment

Rating

8

"Dr." shouldn't be listed with author names in a citation.

Added 7/6/2020 8:49:22 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

The total of 36, 78, 198, 475, and 620 is A. 2,109. B. 1,187. C. 1,731. D. 1,407. **Weegy:** The total of 36, 78, 198, 475, and 620 is 1,407. (More)

Question

Updated 12/31/2017 7:46:17 PM

0 Answers/Comments

Round off 1,563,385 to the nearest million. A. 1,563,400 B. 2,000,000 C. 1,600,000 D. 1,563,000 **Weegy:** The number 1,563,385 rounded off to the nearest million becomes 2,000,000. (More)

Question

Updated 12/31/2017 8:24:32 PM

0 Answers/Comments

Marlin Davies buys a truck for $28,000. In three years, the truck depreciates 48% in value. How much is the truck worth in three years? A. $14,560 B. $14,000 C. $27,052 D. $12,005 **Weegy:** Marlin Davies buys a truck for $28,000. In three years, the car depreciates 48% in value. In three years the car is worth $28,000 - ($28,000 * .48) = $14,560 (More)

Question

Updated 7/13/2020 6:45:23 PM

0 Answers/Comments

A share of stock in the Lofty Cheese Company is quoted at 251/4. Suppose you hold 30 shares of that stock, which you bought at 201/4. If you sell your stock at 251/4, which one of the following statements would be true? A. You'll make a profit of $15. B. You'll make a profit of $150. C. You'll suffer a loss of $150. D. You'll suffer a loss of $15.

Question

Not Answered

Updated 331 days ago|9/8/2020 8:01:14 AM

1 Answer/Comment

A share of stock in the Lofty Cheese Company is quoted at 251/4. Suppose you hold 30 shares of that stock, which you bought at 201/4. If you sell your stock at 251/4. Profit = 25 1/4 = 20 1/4 = 101/4 - 81/ 4 = (20/4) = 5. Number of share = 30 , Total Profit = 30 *5 = $150. You'll make a profit of $150.

Added 331 days ago|9/8/2020 8:01:14 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

John Gray bought a basic car for $32,750.00, with options that cost $375.00. There's a 6% sales tax in his state and a combined $50.00 license and registration fee. What was John's total cost? A. $35,162.50 B. $35,140.00 C. $33,175.00 D. $35,165.50 **Weegy:** John Gray bought a basic car for $32,750.00, with options that cost $375.00. There's a 6% sales tax in his state and a combined $50.00 license and registration fee. [ John's total cost is $35,162.50.
Solution:
$32,750 + $375 = 33125;
$33,125 * .06= 1987.50;
$33,125 + $1987.50= $35,112.50;
$35,112.50 + $50 = $35,162.50. ] (More)

Question

Expert Answered

Asked 1/1/2018 4:20:27 PM

0 Answers/Comments

34,221,807

questions answered

There are no comments.