mary stevens earns 6 dollars an hour and is entitled to time-and-half for over time and double time on holidays. last week she worked 40 hours of regular time and 8 hours of holiday time hoe much did she earn

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 6 1/2 hours overtime, and 8 hours of holiday time. She earned $394.50. 40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

s

Question

Asked 10/18/2018 9:12:03 PM

Updated 76 days ago|5/15/2021 2:06:11 PM

1 Answer/Comment

Rating

3

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 6 1/2 hours overtime, and 8 hours of holiday time. She earned $394.50.

40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

Added 76 days ago|5/15/2021 2:06:11 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

mary stevens earns 6 dollars an hour and is entitled to time-and-half for over time and double time on holidays. last week she worked 40 hours of regular time and 8 hours of holiday time hoe much did she earn

Question

Not Answered

Updated 5/29/2020 2:52:40 PM

1 Answer/Comment

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 61/2 hours of overtime, and 8 hours of holiday time. She earned $394.50.

Solution:

rate: $6 per hour

regular time: 40 hrs.

overtime: 6.5/2 = 3.25; 6.5 + 3.25 = 9.75

holiday: 8 * 2 = 16

Total hours worked: 40 + 9.75 + 16 = 65.75

Earnings: 65.75 * $6 = $394.50 (answer)

Solution:

rate: $6 per hour

regular time: 40 hrs.

overtime: 6.5/2 = 3.25; 6.5 + 3.25 = 9.75

holiday: 8 * 2 = 16

Total hours worked: 40 + 9.75 + 16 = 65.75

Earnings: 65.75 * $6 = $394.50 (answer)

Added 5/29/2020 2:52:40 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

alice correa bought three yards of cloth to make a dress. the cloth was on sale for 1.93 per yard. how much did alice pay for the cloth if the sale tax was 5% **Weegy:** Alice Correa bought three yards of cloth to make a dress. The cloth was on sale for $1.93 per yard. Alice paid $6.08 for the cloth if the sales tax was 5%. 3 * $1.93 = $5.79 ; $5.79 * 5/100 = $5.79 * 0.05 = $0.29 ; $5.79 + $0.29 = $6.08 **User:** noel devine bought a new dishwasher for 320. he paid 20 down and made 10 monthly payments of 34. what actual yearly interest rate did noel pay? (More)

Question

Not Answered

Updated 12 days ago|7/18/2021 2:03:38 PM

1 Answer/Comment

Noel Devine bought a new dishwasher for $320. He paid $20 down and made 10 monthly payments of $34. 14.55% actual yearly interest rate did Noel pay. Solution: i = Interest P = Principal n = Number of years r = 40 × 100 / 320 × 10/12 = 4000/266 2/3 = 14.55%.

Added 12 days ago|7/18/2021 2:03:38 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

34,198,817

questions answered

There are no comments.