How can you tell if a number is divisble by 4

You can tell a number is divisible by 4 if the number formed by the last two digits in a number is divisible by 4.

Question|Asked by joemama_21

Asked 48 days ago|5/6/2021 8:33:02 PM

Updated 48 days ago|5/6/2021 8:51:15 PM

2 Answers/Comments

s

Rating

3

You can tell a number is divisible by 4 if the number formed by the last two digits in a number is divisible by 4.

Added 48 days ago|5/6/2021 8:50:41 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

0

What's the inverse operation of division? **Weegy:** 2 + 2 = 4 (More)

Question|Asked by joemama_21

Updated 55 days ago|4/30/2021 3:47:32 AM

1 Answer/Comment

MrG

M

Multiplication is the inverse operation of division.

Added 55 days ago|4/30/2021 3:47:32 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

According to the text, a decimal number is defined as which of the following? **Weegy:** A decimal number is defined as a system of numbers or currency where everything is based on the number ten, or on parts of ten.
**User:** Which one of the following is an example of a repeating decimal? **Weegy:** A repeating decimal is a decimal with a pattern of numbers that repeat. **User:** Which one of the following is an example of a repeating decimal?
A) 0.123321
B) 1.234545
C) 0.6666666
D)6.787878 **Weegy:** 0.666666 is an example of a repeating decimal.
**User:** Find the value of 45-0.023. **Weegy:** 45 ? 0.023 = 44.977. **User:** Change the fraction 93/1000 to a decimal. **Weegy:** 93/1,000 as a decimal is 0.093 **User:** A package of ground beef cost $6.98 the price per pound is $3.86 how many pounds of ground beef are in the package round to the nearest hundredth **Weegy:** A package of ground beef costs $6.98. The price per pound is $3.86. Therefore, 1.81 pounds of ground beef are in the package.
Solution:
6.98 / 3.86 = 1.80829. **User:** 2.1+3.32-1.4=? **Weegy:** 2.1+3.32-1.4 = 5.42-1.4 = 4.02
**User:** If a worker is paid $8.16 per hour and works 8.5 hours in one week how much is he or she paid for that week? **Weegy:** Worker is paid $8.16 per hour.
Worker worked for 8.5 hr in 1 week.
Total salary for week = No of hours he works*salary for 1 hour work.
Worker gets $8.16*8.5 = $69.36.
**User:** Audrey had $20 and bought gum for $1.10 a soda for $.99 and a bag of chips 3.98 how much money does she have left? **Weegy:** Audrey had $20 and bought gum for $1.10, a soda for $.99, and a bag of chips for $3.98. $13.93 money does she have left . Money left = 20 -(1.10 +.99+3.98) = 20 -6.07 = $13.93 **User:** What is the written form of the decimal number .954? **Weegy:** Nine hundred fifty-four thousandths is the written form of the decimal number .954. **User:** .98345*100=? **Weegy:** .98345 ? 100= 98.345. **User:** Change the fraction 7/12 to a decimal. Round your answer to the nearest thousandth **Weegy:** to find 7/12 simply divide 7 by 12. 7 divided by 12 = 0.583 **User:** What is .333 ... (More)

Question|Asked by joemama_21

Not Answered

Updated 51 days ago|5/3/2021 8:44:33 PM

1 Answer/Comment

In the decimal number .675, the 7 holds the place value of Hundredths.

Added 51 days ago|5/3/2021 8:44:33 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

What’s the volume of a block of ice measure 3 m long 1.5 m wide and 2 m high **Weegy:** The volume of a block of ice measuring 3 meters long, 1.5 meters wide, and 2 meters high, Volume = 3 * 1.5 * 2 = 9 cu. m.
(More)

Question|Asked by joemama_21

Expert Answered

Asked 50 days ago|5/4/2021 9:32:44 PM

0 Answers/Comments

If a car travels to 140 miles on 20 gallons of gas how far can you travel on 25 gallons of gas **Weegy:** If a car travels 340 miles on 20 gallons of gas, the car can travel "425 miles on 25 gallons of gas."
340/20 = X/25 , X = 340 *25/20 = 425 miles **User:** 18 is what percent of 20 **Weegy:** 18 is 90% of 20.
Solution:
18/20 = x/100; 0.9 = x/100; x = 0.9 * 100; x = 90. **User:** Hey Sue is on sale for $154 if the original price of the suit was 441% where is discounted for the sale (More)

Question|Asked by joemama_21

Not Answered

Updated 10 days ago|6/13/2021 9:04:22 PM

1 Answer/Comment

Discount price = $154, Original price = $440, Discount =440 -154 = $286, Percentage =286/ 440 *100 = 65%.

Added 10 days ago|6/13/2021 9:04:22 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A suit is on sale for $154 if the original price of the suit was $441 what is discounted for the sale

Question|Asked by joemama_21

Not Answered

Updated 49 days ago|5/5/2021 10:01:03 PM

1 Answer/Comment

A suit is on sale for $154 if the original price of the suit was $441, 65 % was discounted for sale.

SOLUTION:

=440 -154 = $286

286/ 440 *100 = 65 %.

SOLUTION:

=440 -154 = $286

286/ 440 *100 = 65 %.

Added 49 days ago|5/5/2021 10:01:03 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

34,033,723

questions answered

There are no comments.