What do the letters CLU stand for in relation to an insurance agent?
A. Certified Licensed Underwriter
B. Chartered Legal Underwriter
C. Chartered Life Underwriter
D. Certified Legal Underwrite

In relation to an insurance agent, CLU stands for Chartered Life Underwriter.

s

|Score .944|emdjay23|Points 166416|

Question

Asked 5/15/2019 8:20:38 AM

Updated 5/7/2020 12:40:33 AM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Confirmed by anthony23 [5/7/2020 12:40:33 AM]

Rating

There are no new answers.

An employer may conduct an aptitude test to check for what?
A. Test your actual skills, such as typing
B. Your ability to solve problems
C. Discover individual behavior patterns
D. The capacity to acquire certain skills **Weegy:** An employer may conduct an aptitude test to check for the capacity to acquire certain skills.
**User:** An animal shelter has a ratio of dogs to cats that's 3:2. If there are 30 cats at the shelter, how many dogs are there?
A. 45
B. 20
C. 90
D. 15
**Weegy:** An animal shelter has a ratio of dogs to cats that's 3:2. If there are 30 cats at the shelter, 45 dogs are there . 3/2 = x/30 , x= 30*3/2 =45 **User:** Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 61/2 hours of overtime, and 8 hours of holiday time. How much did she earn?
A. $140.00
B. $190.75
C. $394.50
D. $74.37
(More)

Question

Not Answered

Updated 1/3/2021 3:22:19 PM

1 Answer/Comment

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 6 1/2 hours overtime, and 8 hours of holiday time. She earned $394.50.

Solution: 40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

Solution: 40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

Added 1/3/2021 3:22:19 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Noel Devine bought a new dishwasher for $320. He paid $20 down and made 10 monthly payments of $34. What actual yearly interest rate did Noel pay?
A. 14.55%
B. 68.75%
C. 29.09%
D. 34.38%

Question

Not Answered

Updated 1/3/2021 3:22:41 PM

1 Answer/Comment

Noel Devine bought a new dishwasher for $320. He paid $20 down and made 10 monthly payments of $34. 14.55% actual yearly interest rate did Noel pay. Solution: Downpayment + Monthly payment x number of installments= 20 + (34 × 10 )= 20+340 = 360 Interest = 360-320 = 40 r = i × 100 P × n r = 40 × 100 / 320 × 10/12 = 4000/266 2/3 = 14.55%.

Added 1/3/2021 3:22:41 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

. Which of the following is not part of the job search preparation checklist?
A. Follow-up plan
B. Fact sheet
C. Résumé
D. Self assessment
**Weegy:** Fact sheet is not part of the job search preparation checklist. **User:** From net earnings of $740 per month, Lisa Jones must spend $200 for her portion of the rent on an apartment she shares with two friends. What percent of her net income is her rent payment?
A. 32%
B. 27%
C. 38%
D. 73% (More)

Question

Not Answered

Updated 140 days ago|9/7/2021 4:07:16 PM

1 Answer/Comment

From net earnings of $740 per month Lisa Jones must spend $200 from her portion of the rent on an apartment she shares with two friends. 27% of her net income is her rent payment. Solution: 200/740*100=27.027.

Added 140 days ago|9/7/2021 4:07:16 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

. How many feet are in 24 yards?
A. 288
B. 2
C. 8
D. 72 **Weegy:** A. 72. There are 72 feet in 24 yards. **User:** Jim paddles from one shore of a lake 3 miles wide at 4 mph, and John paddles from the opposite shore at 5 mph. How long will they travel before they meet?
A. 1 hour, 24 minutes
B. 3 hours
C. 20 minutes
D. 27 minutes (More)

Question

Not Answered

Updated 7/5/2020 1:37:06 PM

1 Answer/Comment

Jim paddles from one shore of a lake three miles wide at 4 mph, and John paddles from the opposite shore at 5 mph. Speed = 4 +5 = 9 mph ,distance covered = 3 miles ,time = distance/speed = 3/9 =1/3 *60 = 20 minutes. They will meet after 20 minutes

Added 7/5/2020 1:37:06 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

If you have budgeted 12% of your monthly income for groceries, how much can you spend on groceries if you earn $950 bi-weekly?
A. $114
B. $2,280
C. $228
D. $190

Question

Not Answered

Updated 1/7/2021 2:51:54 PM

1 Answer/Comment

If you have budgeted 12% of your monthly income for groceries, you can spend $228 on groceries if you earn $950 bi-weekly.

Solution:

950 * 2 = 1,900

1,900 * .12 = $228

Solution:

950 * 2 = 1,900

1,900 * .12 = $228

Added 1/7/2021 2:51:54 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

35,188,209

questions answered

There are no comments.