Find the exact interest for $600 at 8% for 45 days. (Round to the nearest cent.)
A. $5.95
B. $5.92
C. $6.36
D. $6.00

Question

Asked 10/19/2018 8:33:11 AM

Updated 10/19/2018 10:12:01 AM

1 Answer/Comment

s

Expert answered|Score 1|debnjerry|Points 72785|

Expert answered|Score 1|beezy_187|Points 461|

Question

Asked 10/19/2018 8:33:11 AM

Updated 10/19/2018 10:12:01 AM

1 Answer/Comment

Rating

8

At a rate of 4%, you paid $144.00 in interest over a two-year period.I =PRT/100 , 144 = P *4 *2/100 , P = 144 *100/ 8 = $1800.

Added 10/19/2018 10:12:01 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Divide 254 by 11.8. Round your answer to the nearest hundredth.
A. 21.35
B. 21.53
C. 22.07
D. 20.97 **Weegy:** 254 / 11.8 = 21.5254 or 21.53 **User:** A pet store has eight dogs and cats. Three are dogs. What fraction represents the number of cats?
A. 1/4
B. 5/8
C. 1/2
D. 3/8 **Weegy:** A pet store has eight dogs and cats. Three are dogs. The fraction that represents the number of cats is: 5/8. **User:** You know the distance between two cities is 140 miles. What is the distance in kilometers?
A. 85.445 km
B. 225.302 km
C. 225.298 km
D. 86.996 km (More)

Question

Not Answered

Updated 10/19/2018 8:49:55 AM

1 Answer/Comment

You know the distance between two cities is 140 miles.The distance in kilometers IS 225.302km ; 1 mile = 1.60934 Km ; 140 miles = 140 * 1.60934 = 225.302km.

Added 10/19/2018 8:49:55 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

If the price of upholstery fabric is $12.49 per yard, how much will 16 yards cost?
A. $189.84
B. $201.04
C. $199.94
D. $199.84 **Weegy:** If the price of upholstery fabric is $12.49 per yard, then 16 yards cost will cost 12.49 * 16 = $199.84 **User:** Paul earned a salary of $926.35 and a commission of $136.15. How much did he earn in all?
A. $780.20
B. $1,062.50
C. $1,052.50
D. $790.20 **Weegy:** Paul earned a salary of $926.35 and a commission of $136.15. In all, he earned $1,062.50. **User:** Multiply 12.57 by 4.11. Round your answer to the nearest hundredth.
A. 51.25
B. 49.45
C. 52.66
D. 51.66 **Weegy:** 12.57 * 4.11 = 51.6627 **User:** Your fuel expense for last year was $800.00. This year it was $960.00. What was your percent of increase?
A. 18%
B. 15%
C. 23%
D. 20%
**Weegy:** Your fuel expense for last year was $800.00. This year it was $960.00. The percent of increase is 20%. **User:** An invoice for $450 has terms 2/10, 1/30, n/60. If you pay on the eighth day, how much will you remit?
A. $450.00
B. $446.00
C. $441.00
D. $445.50 (More)

Question

Not Answered

Updated 89 days ago|5/5/2021 6:01:38 PM

1 Answer/Comment

An invoice for $450 has terms 2/10, 1/30, n/60. If you pay on the eighth day, you will remit $441.00. 450 * .02 = 9; 450 - 9 = $441.00

Added 89 days ago|5/5/2021 6:01:38 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Ross worked 43 hours in a certain week. He was paid $8.50 per hour and time and a half for all hours over 40. Determine his gross pay.
A. $448.25
B. $548.25
C. $478.25
D. $378.25 **Weegy:** 8.50 x 40 = 340
3 x 1.5 x 8.5 = 38.25
Total pay = $378.25 **User:** There are 24 employees out sick one day at Imperial Hardware. This is 8% of the total workforce. How many employees does this company have?
A. 340
B. 320
C. 300
D. 360 (More)

Question

Not Answered

Updated 89 days ago|5/5/2021 6:02:10 PM

1 Answer/Comment

There are 24 employees out sick one day at Imperial Hardware. This is 8% of the total workforce. The company has 300 employees.

=24 / 8 *100 = 300

=24 / 8 *100 = 300

Added 89 days ago|5/5/2021 6:02:10 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Which of the following is not a step in the problem-solving procedure?
A. Read the problem carefully.
B. Check your work.
C. Use trial and error to find an answer.
D. Decide which operations to use. **Weegy:** Use trial and error to find an answer. -is not a step in the problem-solving procedure.
**User:** In your office, 1/8 of the 288 employees work part-time. How many are part-time?
A. 36
B. 40
C. 38
D. 34 **Weegy:** In your office, 1/8 of the 288 employees work part-time. 36 are part-time. 288/8 = 36 **User:** Convert 56 mm to inches.
A. 2.174 in.
B. 1.184 in.
C. 1.174 in.
D. 2.184 in. **Weegy:** 56 mm to inches is 2.184in. **User:** Assuming a speed limit is 105 km/hr, what is this in miles per hour?
A. 65.247 mph
B. 55.247 mph
C. 60.247 mph
D. 50.247 mph **Weegy:** Assuming a speed limit is 105 km/hr, what is this in miles per hour? Answer: D. 65.247 mph **User:** If the price of tape is $10.00 for 8 rolls, how much does one roll cost?
A. $1.15
B. $1.40
C. $2.10
D. $1.25
**Weegy:** If the price of tape is $10.00 for 8 rolls, one roll costs $1.25. **User:** Reduce 24/40 to its lowest terms.
A. 12/20
B. 4/5
C. 3/5
D. 2/5 **Weegy:** 24/40 reduced to its lowest term is 3/5. **User:** It takes you approximately 1/3 hour to type a memo. If you plan to work for 6 hours, how many memos can you type?
A. 18
B. 9
C. 6
D. 2 (More)

Question

Updated 59 days ago|6/4/2021 5:10:51 PM

1 Answer/Comment

It takes you approximately 1/3 hour to type a memo. If you plan to work for 6 hours, you can type 18 memos.

SOLUTION:

60 minutes = 1 hours

1/3 hours = 60 * 1/3 =

60/3 = 20 minutes

6 * 60 = 360 minutes

360/20 = 18

SOLUTION:

60 minutes = 1 hours

1/3 hours = 60 * 1/3 =

60/3 = 20 minutes

6 * 60 = 360 minutes

360/20 = 18

Added 59 days ago|6/4/2021 5:10:51 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Harry earns 5% commission on his total sales. What was his commission if he had sales of $9,250?
A. $412.50
B. $462.50
C. $562.50
D. $512.50 **Weegy:** Harry earns 5% commission on his total sales. $462.50 was his commission if he had sales of $9,250.
x = ($9,250 * 5/100) ;
x = ($9,250 * 0.05) ;
x = $462.50 **User:** A worker is paid $9.80 per hour, with time and a half for any hours over 40 per week. If he works 44 hours in a week, what will be his gross pay amount?
A. $406.70
B. $440.80
C. $392.00
D. $450.80 **Weegy:** $450.80 will be his gross pay amount.
*** First, calculate regular pay: $9.80 x 40 hours = $392
Then, [ calculate overtime pay $9.80 x 1.5 x 4 hours = $19.60
The total gross pay is $450.80
] **User:** Find the selling price of an item listed at $400 subject to a discounted series of $25%, 10%, and 5%.
A. $225.00
B. $300.00
C. $270.00
D. $256.50 (More)

Question

Not Answered

Updated 10/19/2018 10:12:41 AM

1 Answer/Comment

The selling price of an item listed at $400 subject to a discounted series of $25%, 10%, and 5% is $256.50 . Discount price = 400 * 0.75 * 0.90 * 0.95 =$ 256.50.

Added 10/19/2018 10:12:41 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

34,207,745

questions answered

There are no comments.