Question and answer
You are going to make a box out of cardboard. The box needs to measure 10 cm by 5 cm by 5 cm; 10% of the final product will be wasted in the cutting process. How much cardboard do you need? My Answer: 125 cm. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 140 cm. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 200 cm. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 250 cm. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 275 cm.
s
Question
Asked 3/26/2012 3:10:54 PM
0 Answers/Comments
This answer has been confirmed as correct and helpful.
Get an answer
Original conversation
User: You are going to make a box out of cardboard. The box needs to measure 10 cm by 5 cm by 5 cm; 10% of the final product will be wasted in the cutting process. How much cardboard do you need? My Answer: 125 cm. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 140 cm. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 200 cm. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 250 cm. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 275 cm.

Weegy: 5+10+5=20 5+5+5=15 20*15=300 cm^2 is the original size of the cardboard. 300-100=200 is the area of the remaining cardboard.
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: Pedro goes to the market and buys a total of 32 plums and peaches for $52. A plum costs $2 and a peach costs $1. How many plums did Pedro buy?

Weegy: let x = plums let y = peaches x + y = 32 2x + y = 52 -x - y = -32 2x + y = 52 x = 20 He bought 20 plums source: yahoo
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: The airport parking lot charges different rates for different lengths of time. One hour in short term parking is $5.00; additional hours are $3.00. Any car parked longer than 24 hours is charged $10.00 an hour for any amount of time exceeding 1 day. How much would a person be charged for parking in short term parking for 32 hours?

Weegy: 5 for one hour, plus 3 for 23 hours, plus 10 for 8 hours so... 3 x 23 + 10 x 8 + 5 = 69 + 80 + 5 = 149 + 5 = 154 $154 source: yahoo
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: An elevator is rated to safely hold ten 250 lb people. The elevator is loaded as follows: three 600 lb cartons of books, Jim (180 lbs), Gavin (330 lbs), Deb (250 lbs), and Susan (120 lbs). In actuality, this elevator is safe holding 10% more than the posted limit. How much more weight could be safely added to this elevator?

Weegy: The answer is 70 pounds.
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: A 720 ml container holds a mixture of red, yellow, and white paint in a 5 : 3 : 12 ratio. How much more red paint than yellow is present in the mixture?

Weegy: total= 5+3+12=20parts 1part=720/20=36ml Red paint=36*5=180ml Yellow paint=36*3=108ml Difference=180-108=72ml or more simple difference in parts = 5-3=2 Difference in paint=36*2=72ml source: yahoo
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: In order to receive the annual bonus, employees are only allowed to miss 9 days of work each year. Sam missed two days each quarter. Janet missed two times as many days as Pedro, who missed 3/4 as many days as Sam. Maureen missed 25% more days than Pedro. Lou missed 10% more days than Maureen. Based on absenteeism alone, which employee is not eligible for the annual bonus?

Weegy: S = 2×4 = 8 P = (3/4)S = 6 J = 2P = 12 M = (5/4)P = 15/2 = 7.5 L = (11/10)M = 165/20 = 8.25 Janet gets no bonus because of her 12 days out. source: yahoo
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: A family is moving and has a number of electronic devices in the same packing crate. One of the devices beeps every 8 minutes, another device beeps every 10 minutes, and a third device beeps every 12 minutes. If all the devices beeped together at 3:00 pm, what time will it be when they all beep together next

Weegy: If they beep together at 3 pm, the next time they will all beep together is 8 x 10 x 12 minutes, or 960 minutes, or 16 hours, so that would be 12 hours later plus 4 hours, so that would be 7 AM. source: yahoo
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: ur firefighters were discussing the number of fires they extinguished for the month of February. Rafael extinguished 25% fewer fires than Louis in February. William extinguished 50% more fires than Rafael. Albert extinguished 20% fewer fires than Rafael and William combined. If Louis extinguished 6 fires per week, how many fires did all four men extinguish during the entire month?

Weegy: Louis extinguished 6 fires per week, and since there are 4 weeks in February, [ Louis extinguished 24 in February. Rafael extinguished 25% less than Louis = (3/4) * 24 = 18. William extinguished 50% more than Rafael = (3/2) * 18 = 27. Albert extinguished 20% less than Rafael and William combined = (4/5) * (18 + 27) = (4/5) * 45 = 36. So, altogether they extinguished 24 + 18 + 27 + 36 = 105 fires in February. source: yahoo ]
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: The number which best completes the sequence below is: 10 8 7 14 15 13 12 24 25

Weegy: 10-2=8-1=7*2=14+1=15-2=13-1=12*2=24+1=25 Therefore, subtract 2 and get 23. 23, 22, 44, 45. The pattern is minus 2, minus 1, times 2, plus 1, repeat. source: yahoo
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: The number which best completes the sequence below is: 2 9 5 13 10 19 17 ?

Weegy: The number is 27. That is the last question!
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: The number which best completes the sequence below is: 107 214 642 2,568 12,840

Weegy: Your sequence is 107, 214, 642, 2568, [ 12840 The second term is twice the first. The third term is three times the second. The fourth term is four times the third. The fifth term is five times the fourth. So we expect the sixth term to be six times the fifth. That's 77,040. source: yahoo ]
Expert answered|sharpies|Points 7168|

User: The letter which best completes the sequence below is: A D E H I ?

Question
Asked 3/26/2012 3:10:54 PM
0 Answers/Comments
This answer has been confirmed as correct and helpful.
New answers
Rating

There are no new answers.

Comments

There are no comments.

Add an answer or comment
Log in or sign up first.
33,826,505
questions answered
GET
Answers.
GET THE APP.
weegy*
*
Get answers from Weegy and a team of really smart live experts.
Popular Conversations
Fill in the blank. One of the best reasons to write is to _______ ...
Weegy: One of the best reasons to write is to express what we think. Planning is the first stage of the writing ...
5/5/2021 5:54:30 PM| 4 Answers
name the eight parts of speech. Defined the word grammar. In what ...
Weegy: Power is the time rate at which work is done or energy is transferred.
5/5/2021 11:18:48 PM| 4 Answers
Which one of the following statements is an example of an opinion
Weegy: The concert last night was better than any of us expected. - is an example of an opinion. User: Which ...
5/8/2021 4:19:03 AM| 3 Answers
What type of action do progressive verbs show
Weegy: A modal verb (also modal, modal auxiliary verb, modal auxiliary) is a type of auxiliary verb that is used to ...
5/5/2021 3:00:26 AM| 2 Answers
S
L
Points 424 [Total 424] Ratings 2 Comments 404 Invitations 0 Offline
S
L
P
Points 247 [Total 2005] Ratings 0 Comments 247 Invitations 0 Offline
S
L
1
Points 201 [Total 3683] Ratings 0 Comments 201 Invitations 0 Online
S
L
P
R
Points 197 [Total 2343] Ratings 0 Comments 197 Invitations 0 Offline
S
L
P
P
L
P
Points 156 [Total 6486] Ratings 2 Comments 136 Invitations 0 Offline
S
L
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
Points 94 [Total 3816] Ratings 8 Comments 14 Invitations 0 Online
S
L
Points 75 [Total 274] Ratings 0 Comments 35 Invitations 4 Offline
S
L
Points 72 [Total 388] Ratings 4 Comments 32 Invitations 0 Offline
S
R
L
P
P
Points 62 [Total 3293] Ratings 1 Comments 52 Invitations 0 Offline
S
Points 50 [Total 60] Ratings 5 Comments 0 Invitations 0 Offline
* Excludes moderators and previous
winners (Include)
Home | Contact | Blog | About | Terms | Privacy | © Purple Inc.