Define the term ratio.

Question

Asked 9 days ago|10/17/2020 4:54:17 AM

Updated 9 days ago|10/17/2020 5:36:59 AM

3 Answers/Comments

s

A nucleotide is one of the structural components, or building blocks, of DNA and RNA.

|Score .8078|ripvic|Points 560|

Question

Asked 9 days ago|10/17/2020 4:54:17 AM

Updated 9 days ago|10/17/2020 5:36:59 AM

3 Answers/Comments

Rating

3

3 : 24 = 9 : 72

Explanation:

3 * 3 = 9

24 * 3 = 72

Explanation:

3 * 3 = 9

24 * 3 = 72

Added 9 days ago|10/17/2020 5:27:35 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

3

10 : 18 = 5 : 9

Explanation:

5 * 2 = 10

9 * 2 = 18

Explanation:

5 * 2 = 10

9 * 2 = 18

Added 9 days ago|10/17/2020 5:34:27 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

3

6: 6 = 36 : 36

Explanation:

36 : 6 = 6

36 : 6 = 6

Explanation:

36 : 6 = 6

36 : 6 = 6

Added 9 days ago|10/17/2020 5:36:59 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Compare each whole number in the following pairs. Insert the symbol to make the statement true.
a. 15 _____ 8
b. 4 _____ 134
c. 3 _____ 5
d. 351 _____ 215
**Weegy:** 15 > 8
4 215
**User:** Replace each ? with the symbol = or to make the statement true.
a. 54 ? 53
b. 8 ? 4 + 4
c. 23 + 6 ? 6 + 23
d. 64 ? 99 **Weegy:** a) 54 53 ; b) 8 = 4 + 4 ;
c) 23 + 6 = 6 + 23 ;
d.) 64 99 **User:** Compare the fraction by using the symbol **Weegy:** 7/12 > 7/15 ; 7/12 = 0.5833 ; 7/15 =0.46666 **User:** Compare the decimals by using the symbol .
a. 0.531 _____ 0.456
b. 0.63 _____ 0.47
c. 0.267 _____ 0.539
d. 0.07 _____ 0.7
(More)

Question

Not Answered

Updated 9 days ago|10/17/2020 4:46:47 AM

1 Answer/Comment

a. 0.531 > 0.456

b. 0.63 > 0.47

c. 0.267 < 0.539

d. 0.07 < 0.7

b. 0.63 > 0.47

c. 0.267 < 0.539

d. 0.07 < 0.7

Added 9 days ago|10/17/2020 4:46:47 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Phyllis has finally found the TV she wants to buy. At Store A, the TV costs $498. At Store B, the same style TV costs $425. How much will Phyllis save by buying the TV at Store B?
**Weegy:** Phyllis found the tv she wants to buy. At store A, the tv cost $498.00 at store B, it cost $425.00. Phyllis will save $73 by buying the tv st from B store. 498 - 425 = $73. **User:** Both Dale and Chan went running for an hour. Dale ran 5 miles and Chan ran 2.5 miles. How did Dale’s distance compare to Chan’s? (Use division to compare.)
(More)

Question

Not Answered

Updated 9 days ago|10/17/2020 4:50:33 AM

1 Answer/Comment

Both Dale and Chan went running for an hour. Dale ran 5 miles and Chan ran 2.5 miles. Dale ran twice as fast as Chan.

Solution: Dale = 5 miles; Chan = 2.5 miles; 5 ÷ 2.5 = 2.

Solution: Dale = 5 miles; Chan = 2.5 miles; 5 ÷ 2.5 = 2.

Added 9 days ago|10/17/2020 4:50:33 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Reduce the ratio to its simplest form.
a. 17 : 102
b. 208 52
c. 54 to 2
d. 7 : 49 **Weegy:** Lowest terms of the following ratios:
a. 17 : 102 b. 208 52 c. 54 to 2 d. 7 : 49. a. 1/6
b. 4/1
c. 27/1
d. 1:7. **User:** On a particular day, Sylvia worked 3 hours and 45 minutes, while Paul worked 4 hours and 35 minutes. What’s the ratio of Sylvia’s work time to Paul’s work time, in minutes?
(More)

Question

Not Answered

Updated 9 days ago|10/17/2020 5:41:44 AM

1 Answer/Comment

On a particular day, Sylvia worked 3 hours and 45 minutes, while Paul worked 4 hours and 35 minutes. 9 / 11 is the ratio of Sylvia's work time to Paul’s work time in minutes.

Solution:

1) Sylvia's time: 3 hours and 45 minutes = 3 hours + 45 / 60 hours = 3hours + 0.75 hours = 3.75 hours;

2) Paul's work time: 4 hours and 35 minutes = 4 hours + 35/60 hours = 4 hours + 7/12 hours = (48+7)/12 = 55/12 hours 4.58 hours; 3.75 hours/(55/12) hours = 3.75*12 / 55 = 45/55 = 9/11. ]

Solution:

1) Sylvia's time: 3 hours and 45 minutes = 3 hours + 45 / 60 hours = 3hours + 0.75 hours = 3.75 hours;

2) Paul's work time: 4 hours and 35 minutes = 4 hours + 35/60 hours = 4 hours + 7/12 hours = (48+7)/12 = 55/12 hours 4.58 hours; 3.75 hours/(55/12) hours = 3.75*12 / 55 = 45/55 = 9/11. ]

Added 9 days ago|10/17/2020 5:41:44 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A van travels 240 miles on 20 gallons of gas. How far does it travel per gallon? **Weegy:** It travels 12 miles per gallon.
Solution:
240 miles / 20 gallons = 12 miles
**User:** Carlos installed 24 wooden cabinets in 8 days. On the average, how many cabinets did he install each day? (More)

Question

Not Answered

Updated 9 days ago|10/17/2020 5:25:57 AM

1 Answer/Comment

Carlos installed 24 wooden cabinets in 8 days. On the average, he installed 3 cabinets each day.

24 / 8 = 3

24 / 8 = 3

Added 9 days ago|10/17/2020 5:25:57 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Write out the following proportions in words.
a. 7 : 28 = 2 : 8
b. 3 1 = 18 6
c. 9 : 72 = 2 : 16
d. 81 9 = 45 5
**Weegy:** A. 7 : 28 = 2 : 8 - 7 is to 28 as 2 is to 8.
B. 3 :1 = 18 : 6- 3 is to 1 as 18 is to 6.
C. 9 : 72 = 2 : 16- 9 is to 72 as 2 is to 16.
D. 81: 9 = 45 : 5- 81 is to 9 as 45 is to 5
**User:** Write each statement as a proportion using colons.
a. 4 is to 20 as 2 is to 10.
b. 9 is to 27 as 2 is to 6.
(More)

Question

Not Answered

Updated 9 days ago|10/17/2020 5:23:18 AM

2 Answers/Comments

The proportions 4 is to 20 as 2 is to 10 written using colons is: 4:20 = 2:10

Added 9 days ago|10/17/2020 5:22:24 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

The proportions 9 is to 27 as 2 is to 6 written using colons is: 9:27 = 2:6

Added 9 days ago|10/17/2020 5:23:18 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

32,525,872

questions answered

There are no comments.