Tom took a trip of 1,300 miles. He traveled by train at 50 miles an hour and the same number of hours by plane at 275 mph. How many hours did the trip take?
3 hours
4 hours
8 hours

Tom took a trip of 1,300 miles. He traveled by train at 50 miles an hour and the same number of hours by plane at 275 mph. How many hours did the trip take?
3 hours
4 hours
8 hours

Tom took a trip of 1,300 miles. He traveled by train at 50 miles an hour and the same number of hours by plane at 275 mph. How many hours did the trip take? 3 hours 4 hours 8 hours

Original conversation

User:
Tom took a trip of 1,300 miles. He traveled by train at 50 miles an hour and the same number of hours by plane at 275 mph. How many hours did the trip take?
3 hours
4 hours
8 hours

Weegy: 8 hours
If you take 8 hours and divide it in half you get 4 hours for each portion of the trip
4*50=200 miles by train
4*275=1100 miles by plane
200+1100=1300 miles sharpies|Points 8877|

User:
The product of nine and a number is added to 6, the result is 24. What is the number?
Which of the following equations could be used to solve the problem?
(9x)(6) = 24
9x + 6 = 24
9x = 6 + 24
9(x + 6) = 24

User:
Simplify 1 · 0 - .
0
1
y

User:
Which of the following are equivalent to 140%?
0.14
1
1.4

Weegy: 4(2x - 7) = 36 8x - 28 = 36; 8x = 36 + 28; 8x = 64; x = 64/8; x = 8 User:
$4,000 is invested at 3% interest. How much money must be invested at 5% interest so that the total interest from the two investments is $195 after a year?
$1,250
$1,500
$1,750 Weegy: $4000 at 3 percent annually gives $120 and $1500 at 5 percent annually is $75 for a total of $195 after one year. User:
Solve for x.
3x - 1 = 27
x = 10
x = 28/3
x = 26/3 User:
Solve -37 + n = -56 for n.
-93
-19
19
93 (More)

There are no comments.