Which of the following is not part of the job search preparation checklist?
A. Résumé
B. Fact sheet
C. Follow-up plan
D. Self assessment

Question

Asked 2/7/2019 11:46:12 AM

Updated 1/18/2021 3:03:38 PM

1 Answer/Comment

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

|Score 1|Ishm|Points 16660|

Question

Asked 2/7/2019 11:46:12 AM

Updated 1/18/2021 3:03:38 PM

1 Answer/Comment

Rating

3

Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 6 1/2 hours overtime, and 8 hours of holiday time. She earned $394.50.

Solution: 40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

Solution: 40 hours regular time X $6 an hour = $240 6.5 hours time and a half x $9 an hour = $58.50 8 hours double time X $12 an hour= $96 $240 + $58.50 + $96 = $394.50.

Added 1/18/2021 3:03:38 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. To the nearest hundredth, what percent of the cards is left?
A. 18.75%
B. 53.33%
C. 21.43%
D. 46.67%
**Weegy:** Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. The percent of the card left is: 53.33%.
To find the percent of the cards left: first calculate the number of cards left = 600 - 280 = 320 cards. [ The percent is then (320 / 600) x 100 = 53.33%. ] (More)

Question

Expert Answered

Asked 2/7/2019 11:21:26 AM

0 Answers/Comments

What is 1 2/3 as an improper fraction?
A. 5/3
B. 8/3
C. 6/3
D. 2/3
**Weegy:** 8 2/3 as an improper fraction is 26/3. **User:** Find the quotient of 5/31 divided by 15/23. Reduce your answer to the lowest fraction.
A. 23/93
B. 93/23, or 41/23
C. 115/465
D. 75/373
**Weegy:** (5/31) / (15/23) **User:** Which of the following is an example of a proper fraction?
A. 4/3
B. 7/6
C. 4/4
D. 3/4
(More)

1 2/3 as an improper fraction is: 5/3

Question

Not Answered

Updated 149 days ago|9/11/2022 7:14:19 PM

3 Answers/Comments

3/4 is an example of a proper fraction.

Added 157 days ago|9/3/2022 7:53:34 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

The quotient of 5/31 divided by 15/23 is 23/93. Solution: (5/31) / (15/23) = (5*23) / (31*15) = 23/(31*3) = 23/93.

Added 149 days ago|9/11/2022 6:37:59 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

1 2/3 as an improper fraction is: 5/3

Added 149 days ago|9/11/2022 7:14:14 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

You purchase a shirt for $8.50. There is a 6% sales tax. What will be your total cost?
A. $13.60
B. $8.98
C. $8.55
D. $9.01

Question

Updated 2/7/2019 7:28:30 PM

1 Answer/Comment

You purchase a shirt for $8.50. There is a 6% sales tax. Your total cost will be $9.01.

x = (8.50 * 6/100) + 8.50 ;

x = (8.50 * 0.06) + 8.50;

x = 0.51 + 8.50 ;

x = 9.01

x = (8.50 * 6/100) + 8.50 ;

x = (8.50 * 0.06) + 8.50;

x = 0.51 + 8.50 ;

x = 9.01

Added 2/7/2019 7:28:30 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

You purchase a shirt for $8.50. There is a 6% sales tax. What will be your total cost?
A. $13.60
B. $8.98
C. $8.55
D. $9.01
**Weegy:** 8.5 * 0.06 = .51 **User:** The total of 36, 78, 198, 475, and 620 is
A. 1,731.
B. 2,109.
C. 1,407.
D. 1,187.
**Weegy:** 1,407. The total of 36, 78, 198, 475, and 620 is 1,407. **User:** The decimal form 1.46 becomes _______ expressed as a percent.
A. 1.46%
B. 14.6%
C. .0146%
D. 146%
**Weegy:** The decimal form 1.46 becomes 146% expressed as a percent. **User:** What is the selling price of a table ticketed at $1,234 with a 22% discount?
A. $962.52
B. $1,000.00
C. $271.48
D. $926.25
**Weegy:** The selling price of a table ticketed at $1,234 with a 22% discount is $962.52.
$1,234 x 0.22 = $271.48
$1,234 - $271.48 = $962.52 **User:** A store is offering a 20% discount on all sales over $50. If you purchase a shirt and a pair of jeans for $62.50, what is the amount of the discount you would receive?
A. $10.00
B. $50.00
C. $15.63
D. $12.50
**Weegy:** The store is offering a 20% discount on all sales over $50. If you purchase a shirt and a pair of jeans for $62.50, the amount of the discount you would receive is $12.50 , 62.50* 20% = 62.50*0.20 = $12.50 **User:** What is step 2 in the problem-solving process?
A. Read the problem.
B. Write down the facts and figures.
C. Find a relationship between what is given and what must be found.
D. Do the work.
(More)

Question

Not Answered

Updated 75 days ago|11/24/2022 2:36:31 PM

1 Answer/Comment

Step 2 in the problem-solving process is: Write down the facts and figures.

Added 75 days ago|11/24/2022 2:36:31 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

A shipping company charged $15 to ship a package and 5% of the shipping charge for insurance on the package. What was the total cost to ship this particular item?
A. $15.75
B. $90.00
C. $25.20
D. $22.50
**Weegy:** A shipping company charged $15 to ship a package and 5% of the shipping charge for insurance on the package. The total cost to ship this particular item was $15.75.
$15 + (15 * .05) = 15 + .75 = $15.75. **User:** John and Mary Billings own a condominium with an assessed value of $110,000. If the tax rate is 25 mills per $1.00 of assessed valuation, how much tax do they pay?
A. $1,840
B. $2,750
C. $1,200
D. $1,420
(More)

Question

Not Answered

Updated 1/16/2022 3:50:25 PM

1 Answer/Comment

John and Mary Billings own a condominium with an assessed value of $110,000. If the tax rate is 25 mills per $1.00 of assessed valuation, the tax they have to pay is $2,750.

SOLUTION:

110,000 X .025 = 2,750.

SOLUTION:

110,000 X .025 = 2,750.

Added 1/16/2022 3:50:25 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

37,303,594

questions answered

There are no comments.