Each month your gross payroll is $17,400. If there are 12 employees who receive equal pay, what is each one's pay? A. $1,550 B. $1,450 C. $1,250 D. $1,475

Each month your gross payroll is $17,400. If there are 12 employees who receive equal pay, each one's pay is $1,450. 17400/12 = 1450

s

Question

Asked 4/5/2019 7:35:13 PM

Updated 4/5/2019 7:58:28 PM

1 Answer/Comment

Rating

5

Each month your gross payroll is $17,400. If there are 12 employees who receive equal pay, each one's pay is $1,450.

17400/12 = 1450

17400/12 = 1450

Added 4/5/2019 7:58:28 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Confirmed by Sting [4/7/2019 9:54:15 AM]

In a day care facility, items such as exit doors and heating appliances are inspected by the A. sanitation department. B. zoning committee. C. fire department. D. building and safety committee. **Weegy:** In a day care facility, items such as exit doors and heating appliances are inspected by the fire department.
(More)

Question

Expert Answered

Updated 4/7/2019 2:49:28 PM

0 Answers/Comments

Multiply (2x + 8)(4x + 7).

Question

Updated 4/6/2019 7:07:34 AM

1 Answer/Comment

(2x + 8)(4x + 7)

= 8x^2 + 14x + 32x + 56

= 8x^2 + 46x + 56

= 8x^2 + 14x + 32x + 56

= 8x^2 + 46x + 56

Added 4/6/2019 7:07:34 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Multiply (7x 6)(8x 3). A. 12x2 50x 8 B. 56x2 18 C. 56x2 27x 18 D. 56x2 69x 18

Multiply (7x - 6)(8x + 3).

Solution:

(7x - 6)(8x + 3)

7x*8x = 56x^2; 7x*3 = 21x; -6*8x = -48x; -6*3 = -18

= 56x^2 + 21x - 48x - 18

= 56x^2 - 27x - 18

Question

Not Answered

Updated 65 days ago|8/20/2020 3:29:35 PM

1 Answer/Comment

Multiply (7x - 6)(8x + 3).

Solution:

(7x - 6)(8x + 3)

7x*8x = 56x^2; 7x*3 = 21x; -6*8x = -48x; -6*3 = -18

= 56x^2 + 21x - 48x - 18

= 56x^2 - 27x - 18

Added 65 days ago|8/20/2020 3:29:35 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

60 = 10 y – 3 .

Question

Not Answered

Updated 35 days ago|9/19/2020 4:33:32 PM

1 Answer/Comment

60 = 10 y – 3

60 + 3 = 10 y

63 = 10 y

10y = 63

10y = 63/10

y = 6.3

60 + 3 = 10 y

63 = 10 y

10y = 63

10y = 63/10

y = 6.3

Added 35 days ago|9/19/2020 4:33:32 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Find the selling price of an item listed at $400 subject to a discounted series of $25%, 10%, and 5%.

Question

Not Answered

Updated 21 days ago|10/3/2020 7:35:09 AM

1 Answer/Comment

The selling price of an item listed at $400 subject to a discounted series of $25%, 10%, and 5% is $256.50 . Discount price = 400 * 0.75 * 0.90 * 0.95 =$ 256.50.

Added 21 days ago|10/3/2020 7:35:09 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

32,511,857

questions answered

There are no comments.