Jim paddles from one shore of a lake three miles wide at 4 mph, and John paddles from the opposite shore at 5 mph. How long will they travel before they meet?

Jim paddles from one shore of a lake three miles wide at 4 mph, and John paddles from the opposite shore at 5 mph. Speed = 4 +5 = 9 mph ,distance covered = 3 miles ,time = distance/speed = 3/9 =1/3 *60 = 20 minutes. They will meet after 20 minutes

s

Question

Asked 3/27/2018 2:43:15 AM

Updated 39 days ago|10/21/2020 2:56:01 PM

1 Answer/Comment

Rating

3

Jim paddles from one shore of a lake three miles wide at 4 mph, and John paddles from the opposite shore at 5 mph. Speed = 4 +5 = 9 mph ,distance covered = 3 miles ,time = distance/speed = 3/9 =1/3 *60 = 20 minutes. They will meet after 20 minutes

Added 39 days ago|10/21/2020 2:56:01 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Henry Devine bought a new dishwasher for $320. He paid $20 down and made 10 monthly payments of $34. What actual yearly interest rate did Henry pay?

Question

Not Answered

Updated 168 days ago|6/13/2020 11:23:48 PM

1 Answer/Comment

Henry Devine bought a new dishwasher for $320. He paid $20 down and made 10 monthly payments of $34. The actual yearly interest rate that paid was 14.55% .

Solution:

Downpayment + Monthly payment x number of installments = 20 + (34 * 10 )

= 20 + 340 = 360

Interest = 360 - 320 = 40

r = i * 100/ P * nr

r = 40 * 100 / 320 * 10/12

r = 4000/266 2/3 = 14.55% (answer)

Solution:

Downpayment + Monthly payment x number of installments = 20 + (34 * 10 )

= 20 + 340 = 360

Interest = 360 - 320 = 40

r = i * 100/ P * nr

r = 40 * 100 / 320 * 10/12

r = 4000/266 2/3 = 14.55% (answer)

Added 168 days ago|6/13/2020 11:23:48 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Moneys taken out of a salary for such things as taxes, medical insurance, and retirement funds are called
**Weegy:** Money taken out of a salary for such things as taxes, medical insurance, and retirement funds is called deductions.
**User:** From net earnings of $740 per month, Ginger Elliott must spend $200 for her portion of the rent on an apartment she shares with two friends. What percent of her net income is her rent payment? (More)

Question

Updated 3/27/2018 4:28:53 AM

1 Answer/Comment

From net Earnings of 740 per month Lisa Jones must spend 200 for her portion of the rent on an apartment she shares with two friends. 27.02%of her net income is her rent payment. 200/740*100 =27.02%

Added 3/27/2018 4:28:53 AM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

32,747,967

questions answered

There are no comments.