Lily Quinn makes $12.50 an hour. She works 4 hours on Monday, 6 hours on Tuesday, 9 hours on Wednesday, 3 hours on Thursday, and 7 hours on Friday. What is her gross pay?

Lily Quinn makes $12.50 and hour. She works four hours on Monday, six hours on Tuesday, nine hours on Wednesday, three hours on Thursday, and seven hours on Friday. Her gross pay is $362.50. 4 + 6 + 9 + 3 + 7 = 29 29 hours * $12.50 = $362.50.

s

Question

Asked 10/8/2018 8:00:56 PM

Updated 12 days ago|7/17/2021 11:24:53 PM

1 Answer/Comment

Rating

3

Lily Quinn makes $12.50 and hour. She works four hours on Monday, six hours on Tuesday, nine hours on Wednesday, three hours on Thursday, and seven hours on Friday. Her gross pay is $362.50.

4 + 6 + 9 + 3 + 7 = 29

29 hours * $12.50 = $362.50.

4 + 6 + 9 + 3 + 7 = 29

29 hours * $12.50 = $362.50.

Added 12 days ago|7/17/2021 11:24:53 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Divide 7/24 by 35/48 and reduce the quotient to the lowest fraction. A. 4/10 B. 2/5 C. 42/48 D. 245/1152 **Weegy:** 7/24 ? 35/48 (More)

Question

Updated 166 days ago|2/13/2021 1:49:48 PM

1 Answer/Comment

(7/24)/(35/48)

= 7/24*48/35

= 48*7/24*35

= 2/5

= 7/24*48/35

= 48*7/24*35

= 2/5

Added 166 days ago|2/13/2021 1:49:47 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. To the nearest hundredth, what percent of the cards is left? A. 53.33% B. 21.43% C. 46.67% D. 18.75% **Weegy:** Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. To find the percent of the cards left: first calculate the number of cards left = 600 - 280 = 320 cards. The percent is then
(320 / 600) x 100 = 53.33%. (More)

Question

Expert Answered

Asked 10/8/2018 7:27:05 PM

0 Answers/Comments

What is the final step in the problem-solving process? A. Check your work. B. Do the work neatly. C. Read the problem. D. Decide which operations must be used. **Weegy:** The final step in the problem-solving process is check your work.
(More)

Question

Updated 362 days ago|8/1/2020 7:10:56 PM

0 Answers/Comments

A dinner bill of $31.37 had 6% tax added to that total. What was the amount of the tax? A. $18.82 B. $33.25 C. $1.88 D. $1.57 **Weegy:** A dinner bill of $31.37 had 6% tax added to that total. The amount of the tax was $1.88.
$31.37 x 0.06 = $1.88 (More)

Question

Updated 276 days ago|10/26/2020 9:58:44 PM

0 Answers/Comments

If Michelle walked 5 meters, how many inches did she walk? A. 12.7 inches B. 196.85 inches C. .127 inches D. 16.4 inches

Question

Updated 10/8/2018 9:13:25 PM

1 Answer/Comment

If Michelle walked 5 meters, 196.85 inches did she walk. 1 m =39.07 inches , 5 mt = 5*39.07 = 196.85 inches.

Added 10/8/2018 9:13:25 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

34,198,232

questions answered

There are no comments.