Whats the sum of 667 and 23

Question|Asked by shany89

Asked 8/11/2019 4:23:23 AM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

f
freestar.config.enabled_slots.push({ placementName: 'weegy_incontent_1', slotId: 'weegy_incontent_1' });

Expert answered|nstlynmyvnn|Points 16404|

Expert answered|nstlynmyvnn|Points 16404|

Question|Asked by shany89

Asked 8/11/2019 4:23:23 AM

0 Answers/Comments

This answer has been confirmed as correct and helpful.

Rating

There are no new answers.

If apartment requires 32 square yards of carpeting, how many Square yards of carpeting do 25 identical apartments require **Weegy:** 900 square yards require of carpeting do 25 identical apartments.
36*25=900 square yards (More)

Question|Asked by shany89

Expert Answered

Updated 8/7/2023 11:23:29 PM

1 Answer/Comment

Solution:

To calculate the total square yards of carpeting required for 25 identical apartments, you can multiply the carpeting requirement for one apartment by the number of apartments:

Total square yards = 32 square yards (carpeting requirement for one apartment) * 25 apartments = 800 square yards.

To calculate the total square yards of carpeting required for 25 identical apartments, you can multiply the carpeting requirement for one apartment by the number of apartments:

Total square yards = 32 square yards (carpeting requirement for one apartment) * 25 apartments = 800 square yards.

Added 8/7/2023 11:23:29 PM

This answer has been confirmed as correct and helpful.

What the selling price of a 12,543 boat if a $758 discount is given **Weegy:** The selling price of a $12,543 boat if a $758 discount is $11,785.
12543 - 758 = 11,785.
(More)

Question|Asked by shany89

Expert Answered

Updated 8/11/2019 4:59:23 AM

0 Answers/Comments

What's the word name for 20,004 **Weegy:** 20,004 is: Twenty Thousand and Four. **User:** In the problem 10-4=6 whats the correct term for the number 4 **Weegy:** In the problem 10-4=6, number 4 is the subtrahend.
**User:** Gina decided to order some clothes from a catalogue. She ordered 3 pairs of jeans at $39 each , 4 t shirts at $15 each, and 2 skirts at $27 each. What was her total bill **Weegy:** Gina's total bill is $231.
3*39= 117
4*15= 60
2*27= 54
117+60+54 = $231 **User:** What's 1,112,433 rounded to the nearest ten thousand **Weegy:** 1,112,433 rounded to the nearest ten thousand is 1,110,000. (More)

Question|Asked by shany89

Expert Answered

Updated 8/11/2019 5:12:22 AM

0 Answers/Comments

What's the sum of 2/5 and 2/4 **Weegy:** The sum of 2/5 and 2/4 is 9/10 . Solution: 8/20 + 10/20 = 18/20 = 9/10 (More)

Question|Asked by shany89

Expert Answered

Updated 8/11/2019 5:31:12 AM

0 Answers/Comments

Divide 6/13 by 6/12 **Weegy:** 6/13 / 6/12 = 12/13 (More)

Question|Asked by shany89

Not Answered

Updated 355 days ago|10/20/2023 5:48:48 PM

0 Answers/Comments

39,511,141

questions answered

There are no comments.