User: A student received an 82% on an exam. If there were 50 questions on the exam, which ratio would show the number of questions answered correctly to the total number of questions?
A. 59:50
B. 41:50
C. 25:50
D. 82:50

A student received an 82% on an exam. If there are 50 questions on the exam, The ratio would show the number of questions answered correctly to the total of the number of questions is 41:50.

Weegy: If military time is 0145, it would be 1:45 A.M. User: 6 yd. 9 ft. 4 in. × 2 =
A. 0 yd. 18 ft. 8 in.
B. 18 yd. 12 ft. 8 in.
C. 12 yd. 18 ft. 8 in.
D. 7 yd. 0 ft. 8 in. Weegy: 6 yd. 9 ft. 4 in. ? 2 = 12 yd. 18 ft. 8 in.
6yd * 2 = 12yd;
9ft * 2 = 18ft;
4in * 2 = 8in User: What's the area of a rectangle measuring 13 in. × 12 in.?
A. 156 sq. in.
B. 50 sq. in.
C. 144 sq. in.
D. 25 sq. in. (More)

There are no comments.