Notice: Payments for answers will end 4/10/2017. Click for more info.
You have new items in your feed. Click to view.
Question and answer
Q: i am failing to configure my planet vip154T via 192.0.168.0.1
A: I pulled up the user manual and its says to input [http://192.168.0.1] into the system. Try it without the extra zero that is listed after the 192. [ www.planet.com.tw/en/product/images/3386/EM-VIP154V2.2.pdf This a pdf file and contains the entire user manual. ]
Question
Asked 9/25/2008 10:16:10 AM
0 Answers/Comments
Get an answer
New answers
Rating

There are no new answers.

Comments

There are no comments.

Add an answer or comment
Log in or sign up first.
26,399,800 questions answered
Weegy Stuff
S
P
P
L
P
P
P
Points 129 [Total 1865] Ratings 3 Comments 99 Invitations 0 Offline
S
Points 57 [Total 68] Ratings 4 Comments 17 Invitations 0 Offline
S
Points 30 [Total 30] Ratings 3 Comments 0 Invitations 0 Offline
S
Points 16 [Total 16] Ratings 0 Comments 6 Invitations 1 Offline
S
L
Points 15 [Total 112] Ratings 0 Comments 15 Invitations 0 Offline
S
Points 10 [Total 10] Ratings 1 Comments 0 Invitations 0 Offline
S
Points 10 [Total 10] Ratings 1 Comments 0 Invitations 0 Offline
S
Points 10 [Total 10] Ratings 1 Comments 0 Invitations 0 Offline
S
Points 5 [Total 5] Ratings 0 Comments 5 Invitations 0 Offline
S
Points 3 [Total 3] Ratings 0 Comments 3 Invitations 0 Offline
* Excludes moderators and previous
winners (Include)
Home | Contact | Blog | About | Terms | Privacy | © Purple Inc.