100,000/2500 shares=$40.00 per share (also the market value) of the each stock. User:
Jane Marko buys a car for $11,400.00. In three years, the car depreciates 48% in value. How much is the car worth in three years?
D. $5,472.00 Weegy:
Jane Marko buys a car for $11,400.00. In three years, the car depreciates 48% in value. In 3 years the car is worth D)5,928.00 User:
John Gray bought a basic car for $8,250.00, with options that cost $324.00. There's a 6% sales tax in his state and a combined $50.00 license and registration fee. What was John's total cost?
D. $9,141.44 Weegy:
John's total cost was D. $9,138.44. Solution: 8250.00+324.00=8574.00 8574.00*.06=514.44 8574.00+514.44+50.00=9138.44 User:
_______ health insurance coverage pays for at least part of hospital costs and fees.
D. Major medical
B. Basic health insurance coverage pays for at least part of hospital costs and fees. User:
Which one of the following items is an example of software?
A. Word-processing program
D. Keyboard User:
Which of the following best describes term life insurance?
A. The insured can borrow or collect the cash
value of the policy.
B. The insured pays the premium until his or her death.
C. The insured pays a premium for a specified number of years.
D. The insured is covered during his or her entire lifetime. (More)