Question not found

Not a good answer? Get an answer now. (Free)

Rating

There are no new answers.

An english intructor asserted that students test grades are directly proportional to the amount of time spent studying. lisa studies 5 hrs for particular a test score of 78 at that rate. how many hours would she have to study to get a score of 97

Question

Not Answered

Updated 5/10/2013 1:20:44 AM

1 Answer/Comment

An english intructor asserted that students test grades are directly proportional to the amount of time spent studying. lisa studies 5 hrs for particular a test score of 78 at that rate.

78/5 = 15.6 marks per hour.

97/15.6 = 6.2 hours (6 hours 12 minutes) is requird to gain a score of 97.

78/5 = 15.6 marks per hour.

97/15.6 = 6.2 hours (6 hours 12 minutes) is requird to gain a score of 97.

Added 5/10/2013 1:20:44 AM

a quality control inspector examined 500 light bulbs and found 22 defective. at what rate , how many defective bulbs would there be in a lot of 55000 bulbs . there would be ___ defective bulbs

Question

Not Answered

Updated 5/18/2013 4:21:07 AM

1 Answer/Comment

At that rate there would be 2,420 defective bulbs.

55,000 / 500 =110 x 22 = 2,420

goldenratiocalculator.com

55,000 / 500 =110 x 22 = 2,420

goldenratiocalculator.com

Added 5/18/2013 4:21:11 AM

About 9 of 10 U.S households have Tv remote controls. there were 115,800,000 U.S households in 1998. how many households have tv remote controls? set up a proportion to solve.. ____ households remote controls

Question

Not Answered

Updated 8/27/2014 6:21:58 PM

1 Answer/Comment

About 9 of 10 U.S. households have TV remote controls. There were 115,800,000 U.S. households in 1998. 104,220,000 households have TV remote controls.

9/10 = 0.9 = 90%

x/115,800,000 = 90/100

100x = 90(115,800,000)

100x = 10,422,000,000

x = 10,422,000,000/100

x = 104,220,000

9/10 = 0.9 = 90%

x/115,800,000 = 90/100

100x = 90(115,800,000)

100x = 10,422,000,000

x = 10,422,000,000/100

x = 104,220,000

Added 8/27/2014 6:21:58 PM

This answer has been added to the Weegy Knowledgebase

A tropical cream is sold in a 34 - gram container.?
The average amount of tropical cream used per applications is 2/7 grams.How many applications can be made with the container?

Question

Not Answered

Updated 5/20/2013 5:29:33 PM

1 Answer/Comment

A tropical cream is sold in a 34-gram container. The average amount of tropical cream used per application is 2/7 grams.The number of applications which can be made with the container is: 129.

Number of 1/7 in 34 = 34 x 7 = 238/7.

Each application is 2/7 gram, so divide 238 by 2 = 129.

Number of 1/7 in 34 = 34 x 7 = 238/7.

Each application is 2/7 gram, so divide 238 by 2 = 129.

Added 5/20/2013 5:29:33 PM

FIND THE SIMPLE INTEREST PRINCIPAL 100 RATE 6.4% TIME 1/2 simply interest is

Question

Not Answered

Updated 5/21/2013 10:45:10 AM

1 Answer/Comment

The simple interest formula: I = P*r*t

I=$100*0.064-0.5 = $3.20

I=$100*0.064-0.5 = $3.20

Added 5/21/2013 10:45:10 AM

This answer has been added to the Weegy Knowledgebase

27,380,725 questions answered

There are no comments.