Question not found.

Not a good answer? Get an answer now. (FREE)

Rating

There are no new answers.

The sum of 1/6, 2/3, and 1/4 is ? User: If 28% of a sum is $100.80, what is the sum? User: If you mow 24 lawns and earn $10.50 for each lawn, your total earnings are
A. $2,520.00.
B. $25.20.
C. $214.20.
D. $252.00.

Question

All Categories|No Subcategories|Not Answered

Updated 4/8/2013 1:33:58 PM

1 Answer/Comment

The sum of 1/6, 2/3, and 1/4 is 13/12, or 1 1/12.

Solution:

You need to find the lowest common denominator (LCD)...in this case 12. Then you multiply the numerator by the same number with which you multiplied the original denominator to reach the LCD. Finally add the numerators.

1/6 = 2/12 (1 x 2 = 2 over 6 x 2 = 12)

2/3 = 8/12 (2 x 4 = 8 over 3 x 4 = 12)

1/4 = 3/12 (1 x 3 = 3 over 4 x 3 = 12)

2/12 + 3/12 + 8/12 = 13/12

Solution:

You need to find the lowest common denominator (LCD)...in this case 12. Then you multiply the numerator by the same number with which you multiplied the original denominator to reach the LCD. Finally add the numerators.

1/6 = 2/12 (1 x 2 = 2 over 6 x 2 = 12)

2/3 = 8/12 (2 x 4 = 8 over 3 x 4 = 12)

1/4 = 3/12 (1 x 3 = 3 over 4 x 3 = 12)

2/12 + 3/12 + 8/12 = 13/12

Added 4/8/2013 1:33:58 PM

Divide 969 by 26 User: Divide 7/24 by 35/48 and reduce the quotient to the lowest fraction.

Weegy: what you would do is this:
you can write out the problem 7/24 divided by 35/48 (the / is the fraction bar in this case) then you would find the reciprocal of 35/48, which is 48/35.
next the step would be to rewrite the problem as 7/24 x 48/35. [ just multiply across. 7x48=336 and 24x35=840. the answer is 336/840.
336 and 840 are both divisible by 168. so 336 divided by 168=2 and 840 dividedby 168=5. so the answer is 2/5. ] (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 6/9/2011 7:49:35 PM

0 Answers/Comments

The gross income of Ginger Hughes is $215 per week. Her deductions are: $15.16, FICA tax; $29.33, income tax; 2% state tax; 1% city tax; and 3% retirement fund. What is her net income?

Weegy: 215 - 15.16 - 29.33 - (215*.02) - (215*.01) - (215*.03) = $157.61 net income. User: Lily Quinn makes $12.50 and hour. She works four hours on Monday, six hours on Tuesday, nine hours on Wednesday, three hours on Thursday, and seven hours on Friday. What is her gross pay?
A. $325.50
B. $462.50
C. $362.50
D. $420.50
Weegy: 29 hours total at $12.50 per hour equals C. $362.50 (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Updated 11/3/2011 11:46:47 AM

1 Answer/Comment

Anonymous

thank you for the answers :)

Added 11/3/2011 11:46:49 AM

The tax rate on Ned Topolino's $112,000 vacation home is 25 mills. The property is assessed at full value. How much will Ned pay in taxes this year? User: Carlos Martin received a statement from his bank showing a balance of $56.75 as of March 15th. His checkbook shows a balance of $87.37 as of March 20. The bank returned all the cancelled checks but two. One check was for $5.00 and the other was for $13.25. How much did Carlos deposit in his account between the March 15 and the March 20? ...

Weegy: B. $48.87 User: Moneys taken out of a salary for such things as taxes, medical insurance, and retirement funds are called
A. deductions.
B. commissions.
C. contributions.
D. exemptions.
Weegy: A. deductions. User: Ralph Jordan recently bought a new lawnmower for $228.00. If he had to pay 6% sales tax on the lawnmower, what was the total cost of the lawnmower? Weegy: $228.00 * 1.06 = $241.68 total cost (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 6/12/2011 4:35:10 PM

0 Answers/Comments

John Davis makes $9.75 an hour. He works four hours on Monday, six hours on Tuesday, five hours on Wednesday, five hours on Thursday, and seven hours on Friday. What is his gross pay?
A. $269.98
B. $263.25
C. $132.70
D. $174.20

Weegy: b is your answer User: The tax rate on Ned Topolino's $112,000 vacation home is 25 mills. The property is assessed at full value. How much will Ned pay in taxes this year? Weegy: 112,000 *25/1000 = 2800 (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 6/12/2011 4:29:40 PM

0 Answers/Comments

16,916,284 questions answered

S

R

L

1

1

P

C

1

P

1

1

L

P

C

P

C

1

P

C

L

P

C

1

P

C

Points 1754 [Total 20754]| Ratings 1| Comments 1744| Invitations 0|Offline

There are no comments.