Notice: Payments for answers will end 4/10/2017. Click for more info.
Question and answer
Question not found
Ask a question
Not a good answer? Get an answer now. (Free)
New answers
Rating

There are no new answers.

Comments

There are no comments.

Add an answer or comment
Log in or sign up first.
Questions asked by the same visitor
There are 10 grams of fat in a serving of sausage. Each serving is 100 calories. How many calories are from fat? A. 90 B. 99 C. 100 D. None of the above
Question
Expert Answered
Updated 8/18/2012 10:59:44 AM
1 Answer/Comment
The answer is A. 90

[To determine the percentage of calories from fat grams in any given food, first calculate the number of fat calories by multiplying fat grams by nine. Divide that number by the total number of calories and multiply by 100 for your final percentage.]

[Read more: How to Calculate Calories From Fat Grams | eHow.com
Added 8/18/2012 10:59:44 AM
There is 1 gram of fat in a serving of refried beans. Each serving is 100 calories. How many calories are from fat? A. 9 B. 19 C. 99 D. None of the above
Weegy: it's D. none of the above User: If a pound of body fat contains 3,500 calories, how long will it take to lose one pound by standing? Hint: You burn 100 calories an hour while standing. A. 3.5 hours B. 350 hours C. 35 hours D. None of the above (More)
Question
Expert Answered
Updated 8/18/2012 11:28:16 AM
1 Answer/Comment
1 gram of fat is 9 calories so there are 9 calories in a serving of refried beans
Added 8/18/2012 11:28:16 AM
Determine the actual cost, including interest, of a $3,670 used car with a down payment of $200 and 48 monthly payments of $78 each. A. $3,844 B. $3,944 C. $3,744 D. None of the above
Weegy: D. None of the above. 200 + ( 48 * 78 ) = 200 + ( 3944 ) = 4144 SOURCE (used a similar answered question): User: Heather drives 498.5 miles in 10 hours and 30 minutes. What is her average speed? A. 46.5 mph B. 47.5 mph C. 47 mph D. None of the above Weegy: B. 47.5 mph "just divide 498.5 by 10.5 hours you get 47.47619mph but you can round and get 47.5 mph" SOURCE: User: Kirby makes a 416-mile trip with an average speed of 52 miles per hour. What is his travel time? A. 6 hours B. 8 hours C. 10 hours D. None of the above Weegy: B. 8 hours. [ "416 / 52 = 8" SOURCE (Question 8): ] (More)
Question
Expert Answered
Updated 8/24/2012 12:25:01 PM
2 Answers/Comments
$200 + (48*78) = $3944.
B. $3,944 is the total cost of the car including interest.
Added 8/24/2012 10:28:46 AM
Silly mistake. I did it wrong by deciding to not work out the sum in the brackets first, for some reason. Thanks! And my apologies to the user.
Added 8/24/2012 12:25:01 PM
Find Josh's car repair expenses. His car needs a new muffler and tailpipe. Parts will cost $163.77. It takes two hours of labor at $58 per hour. There will be a 5% sales tax on the muffler and tailpipe. Show your work.
Weegy: 163.77 * .05 sales tax = 8.19 2 hours labor = 116 $163.77 + $116 = $279.77 (More)
Question
Expert Answered
Updated 8/21/2012 10:47:02 PM
1 Answer/Comment
Parts including tas = 163.77*1.05 = 171.96
Labor = 2*58 = 116.00
Total cost = $171.96+116.00 = $287.96
Added 8/21/2012 10:47:03 PM
This answer has been added to the Weegy Knowledgebase
A pattern requires 2 1/8 yards of fabric for the shirt and 2 3/4 yards of fabric for the pants. How much fabric is needed for the total project? A. 4 7/8 yd B. 5 7/8 yd C. 6 7/8 yd D. None of the above
Weegy: 39/8. 2 1/8 + 2 3/4 = 39/8. (More)
Question
Expert Answered
Updated 8/21/2012 1:24:40 PM
1 Answer/Comment
D. None of the above.

39/8. 2 1/8 + 2 3/4 = 39/8 yards. (4 7/8)

Source:
Added 8/21/2012 1:24:40 PM
This answer has been added to the Weegy Knowledgebase
27,397,372 questions answered
Weegy Stuff
S
P
Points 114 [Total 765] Ratings 0 Comments 114 Invitations 0 Offline
S
P
P
L
P
P
Points 54 [Total 1722] Ratings 0 Comments 54 Invitations 0 Offline
S
Points 21 [Total 21] Ratings 2 Comments 1 Invitations 0 Offline
S
Points 20 [Total 20] Ratings 2 Comments 0 Invitations 0 Offline
S
Points 3 [Total 14] Ratings 0 Comments 3 Invitations 0 Offline
S
Points 2 [Total 2] Ratings 0 Comments 2 Invitations 0 Offline
S
Points 2 [Total 2] Ratings 0 Comments 2 Invitations 0 Offline
S
Points 2 [Total 2] Ratings 0 Comments 2 Invitations 0 Offline
S
Points 1 [Total 1] Ratings 0 Comments 1 Invitations 0 Offline
S
Points 1 [Total 1] Ratings 0 Comments 1 Invitations 0 Offline
* Excludes moderators and previous
winners (Include)
Home | Contact | Blog | About | Terms | Privacy | © Purple Inc.