You have new items in your feed. Click to view.
Q: because of high temperatures and extreme pressure, the rocks in the asthenosphere are?
Question
Rating

Questions asked by the same visitor
whats 5% of250.00
Weegy: \$10.00 User: whats 8% of 250.00 Weegy: \$10.00 User: whats 5% of 250.00 Weegy: \$10.00 User: whats 8% of 250.00 Weegy: \$10.00 User: jan sells suits for a major store. she earns 5% commission for the first 10 suits sold, and 8% after ten sold. whats her commission Weegy: how can i help you ? User: jan sells suits for a department store. she earns a commission of 5 percent on the first ten suits, and an additional 3 percent on additional suits. last week jan sold thirteen 250.00 suits. whats her commission Weegy: (250*10*.05)+(250*3*.08) = 125+60 = 185. Jan's commission for selling 13 \$250 suits is \$185. (More)
Question
Updated 12/19/2014 2:34:26 AM
5% of 250.00 = 250*0.05 = 12.5
Confirmed by sujaysen [12/23/2014 1:37:14 PM]
8% of 250.00 = 250*0.08 = 20
Confirmed by sujaysen [12/23/2014 1:37:46 PM]
whats the commission Rate from 27,650.00 if i recieved 1,382.50?
Weegy: 1382.50/27650 * 100 = 5. The commission rate is 5%. (More)
Question
Updated 8/16/2015 11:07:00 AM
How many feet are in 24 yards? User: if three bags of birdseed cost 14.16, how much will 14 bags cost? User: Jose Rodriguez's checking account had a starting balance of 1,234.56. He wrote a check for 115.12 for plumbing supplies and a check for 225.00 for a loan payment. Yesterday he deposited 96.75 in his checking account. What is Jose's current balance?
Weegy: D. \$991.19 User: Elisa Savage recived a statement from her bank showing a checking account balance of 324.18 as of january 18. Her own checkbook shows a balance of 487.38 as of january 29. The bank returned all of the cancelled checks but three. The amounts of these checks are 15.00, 77.49, and 124.28. How much did Eliza deposit in her account between January 18 and January 29? Weegy: B. \$197.24 User: John and Mary Billings own a condominium with an assessed value of 110,000. If the tax rate is 25 mills per 1.00 of assessed valuation, How much tax do they pay? Weegy: a mill equals 0.001 so 110,000*.025 = \$2,750 tax paid. User: Alice Correa bought three yars of cloth to make a dress. The cloth was on sale for 1.93 per yard. how much did Alice pay for the cloth if the sales tax was 5 percent? User: Dawn Lingua bought three yards of cloth to make some curtains. The cloth was on sale for 2.25 per yard. How much did Dawn pay for the cloth if the sales tax was 5 percent? Weegy: (3*2.25) * 1.05 = \$7.09 is what he paid for the cloth. User: Glen Anderws recently bought a new motorcycle for 3,950. If he had to pay 6 percent sales tax on the bike, what was the total cost of the bike? Weegy: If you buy a new motorbike for 3,950 and had to pay 6 percent sale tax on the bike, the total coast of the bike is \$4,187. 3950*1.06=4187. Thanks for asking Weegy! (More)
Question
Updated 12/19/2014 2:38:28 AM
24 yards = 72 feet .

Confirmed by yumdrea [12/19/2014 8:45:36 PM]
whats 122x122
Question
Updated 12/19/2014 2:22:45 AM
122x122 = 14884 .
Confirmed by jeifunk [12/19/2014 2:24:53 AM]
*
Get answers from Weegy and a team of really smart lives experts.
Popular Conversations
After the skin is cut and a capillary wall breaks, what's the first ...
Weegy: After the skin is cut and a capillary wall breaks, the first step in working to form a clot is - Platelets clump ...
What does velocity mean
Phototropism
Weegy: Geotropism is the growth response of a plant in response to gravity. User: Which type of plant was the last to ...
2. Which of the following is not an example of a nontraditional ...
Weegy: Law firm is not an example of a nontraditional health information technology setting. User: 3. Good coding ...
Given the formula E = IR what is the formula for R? A. ...
Weegy: Given the formula E = IR, the formula for R is R = E/I. User: Solve this equation: 80 = 3y + 2y + 4 + 1. ...
Strike-slip fault
Weegy: In a strike-slip fault, the rocks on either side of the fault slip past each other sideways. TRUE.
S
L
Points 226 [Total 237] Ratings 0 Comments 226 Invitations 0 Offline
S
R
L
R
P
R
Points 216 [Total 658] Ratings 0 Comments 26 Invitations 19 Offline
S
L
Points 131 [Total 131] Ratings 0 Comments 21 Invitations 11 Offline
S
1
L
L
P
R
P
L
P
P
R
P
R
P
R
P
Points 124 [Total 13209] Ratings 0 Comments 114 Invitations 1 Offline
S
Points 30 [Total 30] Ratings 0 Comments 0 Invitations 3 Offline
S
Points 14 [Total 14] Ratings 0 Comments 14 Invitations 0 Offline
S
Points 13 [Total 13] Ratings 0 Comments 3 Invitations 1 Offline
S
Points 13 [Total 13] Ratings 0 Comments 13 Invitations 0 Offline
S
Points 11 [Total 11] Ratings 1 Comments 1 Invitations 0 Offline
S
L
1
R
Points 11 [Total 1416] Ratings 0 Comments 1 Invitations 1 Offline
* Excludes moderators and previous
winners (Include)
Home | Contact | Blog | About | Terms | Privacy | © Purple Inc.