An agreement to count slaves as three-fifths of a person was related to
A. the denial of African Americans the right to vote.
B. the way in which population would be counted in each state.
C.

the number of Senators each state would have.
D. the creation of an upper and a lower house in Congress.

the way in which population would be counted in each state.

Not a good answer? Get an answer now. (Free)

yestfl|Points 1444|

sipichapie|Points 4702|

Controler|Points 3616|

vchutkan|Points 5692|

japs2310qa|Points 1979|

carlmyers|Points 30|

Fanboy|Points 2821|

debnjerry|Points 40416|

Expert answered|andrewpallarca|Points 16866|

Question

Asked 11/19/2012 5:47:02 PM

0 Answers/Comments

Rating

There are no new answers.

If you grow 738 pumpkins and sell 481, how many do you have left?
A. 481
B. 690
C. 1,209
D. 257

Weegy: If you grow 738 pumpkins and sell 481, how many do you have left?
738 - 481 = D. 257 User: If you grow 523 eggplants and sell 378, how many do you have left?
A. 901
B. 154
C. 197
D. 145
Weegy: 523 - 378 = D. 145 User: Express the fractions 3/4, 7/16, and 5/8 with the LCD.
A. 24/32, 14/32, 24/32
B. 12/16, 7/16, 10/16
C. 9/16, 49/16, 36/16
D. 3/4, 2/4, 3/4 (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 11/15/2012 10:46:22 AM

0 Answers/Comments

If you divide an inheritance of $45,600.00 among 22 heirs, each heir will receive
A. $207.27.
B. $2,073.72.
C. $2,027.27.
D. $2,072.73.

Weegy: B. $2,072.73. User: The LCD for the fractions 1/3, 3/4, 5/32, and 8/9 is
A. 3,072.
B. 64.
C. 24.
D. 288.
Weegy: The lowest common denominator for 1/3, 3/4, 5/32 and 8/9 is: a. 288 User: The total of 42, 75, 189, 301, and 728 is
A. 2,301.
B. 1,297.
C. 1,335.
D. 1,533.
Weegy: 42 + 75 + 189 + 301 + 728 = 1,335. Your answer is A. 1,335.
User: Jan Quint earns $7.00 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half ... (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Updated 101 days ago|4/15/2014 6:40:51 AM

1 Answer/Comment

His Gross pay is $263.25 as he worked 27 hours (4+6+5+5+7) with a per hour income of $9.75.

Added 101 days ago|4/15/2014 6:40:51 AM

John Davis makes $9.75 an hour. He works four hours on Monday, six hours on Tuesday, five hours on Wednesday, five hours on Thursday, and seven hours on Friday. What is his gross pay?
A. $132.70
B. $174.20
C. $263.25
D. $269.98

Weegy: Total hours worked = 4+6+5+5+7 = 27 Gross pay = 27 * 9.75 = 263.25 The correct answer is: D. $263.25 User: Henry Devine bought a new dishwasher for $320. He paid $20 down and made 10 monthly payments of $34. What actual yearly interest rate did Henry pay?
A. 14.55
B. 29.09
C. 68.75
D. 34.38
Weegy: The answer is C. 14.55 . User: Suppose your bank honors a check for which you don't have sufficient funds in your checking ... (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 11/15/2012 12:08:50 PM

0 Answers/Comments

Rob Polanski is a tractor salesman. Last week his total sales amounted to $38,642.00, and he received $2,704.94 in commission. What is his rate of commission?
A. 7%
B. 5.9%
C. 8.4%
D. 6%

Weegy: rate of commission is 7% User: Juan Ramirez sells suits in a major department store on weekends. He earns a commission of 5 percent on the first ten suits, and if he sells more than ten, he earns an additional 3 percent on the additional suits. Last weekend Juan sold thirteen $250 suits. What was his commission?
A. $260.00
B. $210.40
C. $147.50
D. $185.00
Weegy: T= commission for first ten suits + commission for suits ... (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 11/15/2012 12:31:49 PM

0 Answers/Comments

Dawn Lingua bought three yards of cloth to make some curtains. The cloth was on sale for $2.25 per yard. How much did Dawn pay for the cloth if the sales tax was 5%?
A. $8.07
B. $7.09
C. $7.25
D. $2.36

Weegy: (3*2.25) * 1.05 = $7.09 is what he paid for the cloth. User: Alice Correa bought three yards of cloth to make a dress. The cloth was on sale for $1.93 per yard. How much did Alice pay for the cloth if the sales tax was 5 percent?
A. $6.08
B. $2.02
C. $5.82
D. $5.79
Weegy: Alice paid $5.08 for the cloth including 5% sales tax. $1.93 x 3 x 1.05 = $6.08. So the answer is: A. $6.08. (More)

Question

All Categories|No Subcategories|Expert Answered

Asked 11/15/2012 12:53:56 PM

0 Answers/Comments

16,936,045 questions answered

S

R

L

1

1

P

C

1

P

1

1

L

P

C

P

C

1

P

C

L

P

C

1

P

C

Points 2024 [Total 21024]| Ratings 1| Comments 2014| Invitations 0|Offline

There are no comments.