Question not found.

Rating

There are no new answers.

There are no comments.

A school has 18 classes with 35 students in each class. In order to reduce class size to 30, how many new classes must be formed?

Question

Education|No Subcategories|

Updated 7/10/2012 4:44:02 AM

1 Answer/Comment

1 kilometer =

Question

Education|No Subcategories|Not Answered

Updated 7/10/2012 4:46:10 AM

1 Answer/Comment

On a map, 1/3 inch equals 15 miles. The distance between two towns on a map is 3 2/3 inches. How many miles are actually between the two towns?
11
16
88
132
165

Question

Education|No Subcategories|Not Answered

Updated 7/10/2012 4:57:05 AM

1 Answer/Comment

165 miles are actually between the two towns.

3 2/3 = 11/3

11/3 divided by 1/3

11/3 x 3/1 = 11in

11 x 15 = 165 miles

3 2/3 = 11/3

11/3 divided by 1/3

11/3 x 3/1 = 11in

11 x 15 = 165 miles

Added 7/10/2012 4:57:05 AM

What is the next number in the sequence? 6, 12, 24, 48, ___
96
72
108
112
124

Question

Education|No Subcategories|

Updated 7/10/2012 5:23:21 AM

1 Answer/Comment

The next number in the sequence is 96 as the terms are doubling each time.

Added 7/10/2012 5:23:21 AM

7.95 ÷ 1.5

Weegy: That is ninety - five percent. Was there more to this question? (More)

Question

Education|No Subcategories|

Updated 7/10/2012 5:03:21 AM

1 Answer/Comment

Who is Weegy? Ask a question. Get an instant answer from an advanced search engine and *us* (a team of really smart live experts). Free forever.

*The image of Weegy is a photo mosaic of 5,000+ experts. View and download.

18 x 35 = 630

630 / 30 = 21

21 - 18 = 3