You have new items in your feed. Click to view.
Q: How many seconds does it take to cover 19 miles going 47 mph
A: It takes 1459.2 seconds to cover 19 miles going at 47 mph. 47 mph = 47 miles in 60 minutes = 1 mile in 60/47 minutes = 1.28 minutes. Therefore 19 miles will be covered in 1.28 x 19 = 24.32 minutes. 24.32 minutes expressed as seconds = 24.32 x 60 = 1459.2 seconds.
Question
Updated 11/15/2014 10:31:59 AM
Rating
3
It takes 1459.2 seconds to cover 19 miles going at 47 mph.
47 mph = 47 miles in 60 minutes = 1 mile in 60/47 minutes = 1.28 minutes.
Therefore 19 miles will be covered in 1.28 x 19 = 24.32 minutes.
24.32 minutes expressed as seconds = 24.32 x 60 = 1459.2 seconds.

*
Get answers from Weegy and a team of really smart lives experts.
Popular Conversations
True or false? Stress has an effect on every system of the body.
Weegy: what is the question?
What's 3 * 4
Weegy: Synonyms for the word "say" which are bigger in length and in impact, are communicate, ...
S
L
Points 247 [Total 265] Ratings 0 Comments 177 Invitations 7 Offline
S
L
Points 130 [Total 130] Ratings 0 Comments 130 Invitations 0 Offline
S
L
R
Points 115 [Total 266] Ratings 1 Comments 5 Invitations 10 Offline
S
R
L
R
P
R
P
R
Points 66 [Total 734] Ratings 0 Comments 6 Invitations 6 Offline
S
1
L
L
P
R
P
L
P
P
R
P
R
P
R
P
P
Points 62 [Total 13329] Ratings 0 Comments 62 Invitations 0 Offline
S
L
1
R
Points 34 [Total 1450] Ratings 2 Comments 14 Invitations 0 Offline
S
L
Points 10 [Total 187] Ratings 0 Comments 0 Invitations 1 Offline
S
Points 10 [Total 13] Ratings 0 Comments 10 Invitations 0 Offline
S
Points 10 [Total 10] Ratings 0 Comments 0 Invitations 1 Offline
S
Points 2 [Total 2] Ratings 0 Comments 2 Invitations 0 Offline
* Excludes moderators and previous
winners (Include)
Home | Contact | Blog | About | Terms | Privacy | © Purple Inc.